Referenties

Wat zijn de ervaringen met One Switch?

"De training is afwisselend en behapbaar"

Marlies van Baalen

Dressuuramazone

"Eén keer in de week, op woensdagavond, zijn de ruiters, amazones en medewerkers van Dressuurstal van Baalen in Brakel niet bezig met hun paarden, maar met zichzelf. Wij werken ons in het zweet onder de enthousiaste leiding van personal trainer Garry Abbas van Ruiterfit met One Switch!

We leerden Garry en zijn bedrijf One Switch kennen via het DvB talentenplan Gelderland. Garry trainde daarvoor pararuiter Glasten Krapels en kwam ook een keer hier om de mensen van stal te trainen. Dat beviel zo goed dat er een vast clubje ontstond. Het is echt hartstikke leuk: Garry geeft heel afwisselende lessen, waaraan iedereen kan meedoen. We trekken sprintjes, doen buikspier-, been- en armoefeningen, boksen: van alles om je lichaam sterker te maken. Daarbij kijkt Garry heel goed per persoon wat hij of zij nodig heeft of aankan. Je bouwt er echt een goede conditie mee op en wordt sterker. Dat helpt je natuurlijk weer bij het paardrijden.

Goede afwisseling
Zelf doe ik Personal Training en doe ik altijd mee aan de groepslessen met het team! Ik ben vorig jaar bevallen, dus er waren best wat puntjes om aan te werken. Garry doet dat heel goed. De training is afwisselend en behapbaar. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat je de volgende dag zo’n spierpijn hebt dat je amper op je paard kan zitten. Ik vind het zelf heel fijn om even wat anders te doen dan rijden. Dat is toch wat eenzijdig voor je lichaam. En je wordt je er bewust van wat training doet met je lichaam. Als je zwaar traint, kun je spierpijn krijgen. Dat geldt natuurlijk net zo voor je paard.

Voorheen werd er op Dressuurstal Van Baalen vooral individueel gesport. De één zwom, de ander deed aan yoga, maar het was nooit samen. Dat is dit wel en dat is juist zo leuk. De sfeer is super positief en daardoor worden steeds meer mensen enthousiast. Ik wil het zelf ook zeker blijven doen, voor mijn conditie en kracht. Je komt er gewoon goed van in je vel te zitten. Dat straal je dan ook uit, ook naar je paard.”

Noëlle Geurts

Dressuuramazone

Ik train nu al eventjes bij One Switch! Sindsdien ben ik een stuk sterker geworden in mijn lichaam, heb ik een betere houding op het paard en natuurlijk belangrijk, een beter uithoudingsvermogen!!

Ook heeft One Switch mij plezier gegeven in het sporten zelf, wat ik ook erg belangrijk vind. Als iets leuker gemaakt wordt dan dat het daadwerkelijk is, dan doe je het ook veel makkelijker, daar ligt de kracht van One Switch! Garry en Janneke maken het trainen zo leuk mogelijk en passen de trainingen precies aan zoals jij nodig hebt als persoon. Ze bekijken jouw individuele trainingsbehoeftes en passen het niveau van de trainingen aan op waar jouw sterke en minder sterke punten liggen

Het is een echte aanrader voor ruiters die fitter en sterker te paard willen gaan en meer uit zichzelf willen halen om nog meer te kunnen bereiken!!

 

 ’One Switch maakt de trainingen leuk, daar ligt hun kracht!’

Romee Driessen

Eigenaresse Driessen Dressage Horses

Mijn naam is  Romee Driessen, Ik ben 22 jaar oud en kom uit Heelsum.

Ik ben dressuuramazone en rij ongeveer 10 wedstrijdpaarden per dag. In het weekend ben ik vaak te vinden op concours. In 2017 heb ik mijn studie afgerond en nu richt ik mij volledig op onze eigen dressuurstal Driessen Dressage Horses .

In februari vroeg ik mezelf af: Hoe kan ik van mijn paarden verwachten, dat ze fit zijn als ik dat zelf niet ben. Zo kwam ik op het idee om meer kracht en conditietraining te gaan doen, maar al snel merkte ik, dat het uitstellen wel heel makkelijk ging.

Een personal trainer  was de beste oplossing, want afspraak is afspraak!!!

1 maand geleden zag ik op Facebook een bericht voorbij komen over One Switch.  Er was geen moment van twijfel. Ik train nu 5 ochtenden in de week met Garry  Abbas en dat bevalt erg goed!  De sportschool voelt als thuiskomen. Ik ga er heen met een lach en ik ga weg met een lach. De persoonlijke belangstelling, zijn motivatie en positiviteit zijn tijdens de trainingen heel motiverend en dat geeft veel energie om je doelstelling te behalen.

Garry komt  nu ook bij ons op stal om onze medewerkers te trainen. Dit is erg goed voor de teambuilding en we doen dit met veel plezier.

 Ik hoop in de toekomst alles uit mezelf te kunnen halen. Met One Switch gaat dat zeker lukken. Ik heb er in ieder geval mega veel zin in!!!!!!!!!!

’Ik ga er heen met een lach en ik ga weg met een lach’

Glasten Krapels 

Professioneel para-dressuur ruiter 

Ik ben Glasten krapels, 27 jaar uit Ingen. Ik ben para-dressuur ruiter ik beoefen al heel lang topsport met mijn paarden carrière.

Omdat wij ook een goede conditie moeten hebben met onze sport ben ik 2 jaar geleden begonnen met trainen voor mijzelf! Dat werkte in het begin goed. Maar om echt verder te komen heb ik de hulp van One Switch gevraagd en train ik meerdere keren per week bij Garry Abbas dat zeer goed bevalt!

Hij is altijd positief & heeft altijd goede energie voor de trainingen en tijdens! Omdat ik een handicap heb zijn sommige oefeningen lastig uit te voeren wat ik fijn vind is dat Garry altijd mee denkt en nieuwe handelingen vind zodat het voor mij ook mogelijk is!

Ik train nu ruim een half jaar bij One Switch en ben erg tevreden het sluit goed aan bij mijn topsport carrière!

Ik heb zin in de toekomst om nog fitter te worden!

"Ik heb zin in de toekomst om nog fitter te worden!"

Deveny de Heus

Flight attendant bij Transavia

Ik ben Deveny de Heus, ik ben 21 jaar en kom uit Echteld. Ik vlieg sinds 3 jaar met heel veel plezier als Stewardess voor Transavia. Naast mijn werk, hou ik onder andere van sporten. Ik fitness nu ongeveer 4 jaar, daarvoor heb ik van alles gedaan van streetdance tot voetballen.

Eind vorig jaar kon ik mijn draai niet meer vinden in de sportschool. Ik was minder gemotiveerd, niet meer zo energiek en deed steeds dezelfde oefeningen en dan zonder resultaat. Mijn werk en de onregelmatige werktijden vragen veel energie van mijn lichaam. Ook het plannen van eten is op sommige vluchten lastig.

Sinds een paar maanden volg ik nu Personal Training bij Garry en Janneke van One Switch. Beide super gedreven en altijd even energiek. Wanneer ik klaar ben met mijn training rij ik altijd met een ‘Big Smile’ naar huis! Zij geven mij veel positieve energie, ook wanneer ik soms mijn dag niet heb, helpen zij mij erdoorheen. Soms heb je net even dat extra zetje in je rug nodig, om het uiterste van jezelf te vragen. Soms wil je ook te veel van jezelf en is het goed als iemand je even terugroept.

Ik train nu 2 keer per week en zie nu wel het resultaat wat ik graag zou willen zien. Ik voel mij sinds de trainingen een stuk energieker, sterker en zelfverzekerder.

"Ik voel mij sinds de trainingen een stuk energieker, sterker en zelfverzekerder."

Sabine Gerrese

Oprichtster DisGover B.V.
Mijn naam is Sabine Gerrese en ik ben 45 jaar oud. Nog nooit in mijn leven had ik een uur gesport en ook dacht ik altijd dat sporten helemaal niks voor mij zou zijn. Saai, vermoeiend en in mijn beleving moest je wel heel veel sporten om resultaat te kunnen zien. Dat valt dus reuze mee!

Na ongeveer een maand twee keer in de week trainen met Garry en Janneke voelde ik mijn lichaam al strakker worden! Ik heb gekozen voor One Switch omdat ik gericht wilde werken aan mijn buik, billen en benen. Met de intensieve begeleiding weet ik zeker dat ik alle oefeningen optimaal en verantwoord uitvoer en dus het snelste resultaat boek.

Een uur personal training vliegt voorbij omdat het heel gevarieerd is, steeds uitdagend en ook nog eens super gezellig met Garry en Janneke.  Voor mij is Personal training met One Switch een uitkomst, op deze manier is sporten hartstikke leuk!

’Een uur personal training vliegt voorbij’

Marien van Bezooijen

Directeur Solipsis Managed Services 
Begin 2017 ben ik, als niet sporter, gestart met sporten met de hulp van Personal Trainers Garry & Janneke.

Mijn doelstelling was om fitter te worden, fysiek en mentaal sterker.
De energie van One Switch heeft me vandaag gebracht waar ik ben: ruim 12 kilo afgevallen en, ondanks ondanks mijn sceptische houding, fervent sporter geworden.

’fervent sporter geworden’