“Ruitervitaal met One Switch!”

Sportspecifieke begeleiding voor optimale prestaties!

Wij bieden sportspecifieke trainingen, (online) coaching en voedingsadvies aan ruiters en amazones die niet alleen van hun paard, maar ook van zichzelf verwachten dat ze zo fit mogelijk zijn. Onze trainingen zijn gericht op het verbeteren van zowel algehele fitheid als ruitersportspecifieke vaardigheden, zoals balans, coördinatie, corestabiliteit en symmetrie. Met onze coachingstechnieken werken we aan een optimale arbeidrustverhouding en de juiste mindset. Voedingsadvies is bedoeld om te waarborgen dat de ruiter/amazone alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt om optimaal te kunnen presteren en ook buiten de rijprestaties om over voldoende energie te beschikken.

Naast trainingen op locatie en Personal Training bieden wij ook online coaching middels onze One Switch App. Via deze app bieden wij u sportspecieke schema’s aan om zelfstandig aan de slag te gaan met uw ruitervitaliteit. Dit kan zowel thuis als in de sportschool, wij stemmen de schema’s af op uw mogelijkheden. Ook kunt u ons altijd bereiken via de app met vragen en opmerkingen. Voor voeding is een Food App gekoppeld aan onze One Switch app. Hierin kunt u zelf uw voeding bijhouden en krijgt u indien gewenst regelmatig feedback op wat goed gaat en wat beter kan. Kortom: een online middel dat perfect op uw wensen kan worden afgestemd om zo uw rijprestaties te verbeteren, ook als aanvulling op eventuele trainingen op locatie. 

Al met al richten wij ons dus op het vormen van een permanente verantwoorde leefstijl in combinatie met een uitgebalanceerd trainingsregime om de ruitervitaliteit van elk individu te bevorderen. Wanneer de ruiter of amazone lekker in zijn/haar vel zit, merkt het paard dat ook en zullen de communicatie tussen ruiter/amazone en paard soepeler verlopen en de prestaties van het paard verbeteren. Een echte win-win situatie dus waar u als ruiter of amazone zeker goed aan doet! 

Wij begeleiden al enige tijd een aantal amazones en ruiters in het verbeteren van hun algehele en sportspecifieke vaardigheden, zodat hun ruitervitaliteit en daarmee hun rijprestaties verbeteren. Hun ervaringen leest u onder referenties. Daarnaast zijn wij ook op een aantal Dressuurstallen (waaronder Dressuurstal van Baalen en Driessen Dressage Horses) actief. Trainingen worden afgestemd op de ruitersport en wij bekijken per individuele ruiter/amazone waar de verbeterpunten liggen. Dit doen we aan de hand van een houdingsanalyse en oriënterende training. Vervolgens stemmen we de trainingen af op het individu (in geval van Personal Training) of de groep om zo voor iedereen een optimaal verbeteringsproces te bewerkstelligen.  

In het kort:

  • Trainen met professionele Personal Trainers
  • Sportspecifieke trainingen, al dan niet op locatie
  • Persoonlijke begeleiding face-to-face of via de One Switch App
  • Voedingsadvies als aanvulling mogelijk van een gecertificeerd Gewichtsconsulent
  • In groepsverband ("One for All") of individueel ("One on One")
  • Verbetering van algehele fysieke en mentale fitheid
  • Verbetering van ruitersportspecifieke vaardigheden en daarmee de rijprestaties
  • Verbetering van teamspirit en algehele fitheid van uw team (i.g.v. "One for All")

 

Interesse in een van bovengenoemde opties? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!