One Switch locatie Trisport Rhenen

Ruitervitaal Locatie Midden-Nederland

One Switch heeft haar eigen locatie in Rhenen. Wij verzorgen (sportspecifieke) Personal Training en Groepstrainingen binnen de sportschool Trisport Rhenen.

 

Trisport Rhenen is een gezellige sportschool die over alle middelen beschikt die wij nodig hebben voor het verzorgen van een professionele en specialististische training. De sportschool wordt net als ons bedrijf geleid door twee ambitieuze mensen, Peter en Lenneke Feukkink. Ook zij willen zichzelf en hun bedrijf constant verbeteren, dus zal de sportschool in het voorjaar ook nog eens een grote make-over ondergaan. Hier zijn wij als One Switch natuurlijk heel blij mee, want onze klanten verdienen het beste! Wij bieden u onze expertise op gebied van fitness en ruitervitaliteit, de sportschool fasciliteert een fijne omgeving om in te trainen. Naast de apparatuur en trainingsruimte beschikt de sportschool ook over douchefaciliteiten, zonnebank, sauna en een ontvangstruimte waar u na de training nog even kunt ontspannen onder het genot van een kopje koffie of thee.

One Switch werkt met Trisport Rhenen samen om een specialistische Ruitervitaal Locatie op te starten in Midden-Nederland. Een eerste initiatief hiervoor zijn de speciale Ruitervitaal Abonnementen. Deze abonnementen houden in dat u naast de Personal Training of groepstraining met One Switch ook voordelig kunt komen sporten bij Trisport. U ontvangt van ons ruitersportspecifieke trainingsschema’s middels onze One Switch App, waarmee u zelfstandig aan de slag kunt met uw ruitervitaliteit, binnen de sportschool of thuis. Ook zullen binnen Trisport Rhenen onze speciale Ruitervitaal testen worden afgenomen. 

Wanneer u ruitersportspecifieke training komt volgen bij ons in Rhenen, stellen wij een aantrekkelijke prijs voor u samen. Heeft u interesse in Personal Training of groepstraining  of een Ruitervitaal Test binnen onze locatie Trisport Rhenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een vrijblijvende kennismaking en (in geval van Personal Training) een korte introductietraining. 

Wij ontvangen u graag!

Met sportieve groet,

Garry en Janneke 

 

One Switch op Outdoor Gelderland

Wij blikken met een fantastisch gevoel terug op het prachtige evenement Outdoor Gelderland. Lees meer over onze activiteiten en ervaringen! 

Case Entrea Onderwijs Nijmegen

19 april j.l. is One Switch in actie geweest binnen Entrea Nijmegen. Hier verzorgden we een weerbaarheidstraining gebaseerd op vertrouwen hebben in jezelf en je collega’s, het aangeven van grenzen en het vinden van balans tussen ontspannen en doorzetten. 

Drie gezonde ontbijtjes

Goed ontbijten is belangrijk, maar kan ook nog eens heel lekker zijn! Daarnaast voorkomt dit hongergevoel en snackdrang later op de dag. Wij geven je drie ideeën. 

Case Dressuurstal Van Baalen

Gedurende een aantal maanden is One Switch actief binnen Dressuurstal Van Baalen. Dit doen wij met veel plezier! Zowel talenten als werknemers laten zich wekelijks van hun beste kant zien.