Ruitervitaal met de One Switch App

Ook op afstand staan wij voor u klaar!

Wilt u thuis of in de sportschool zelfstandig aan de slag met uw ruitervitaliteit? Dan is de One Switch App voor u perfect! Ook als aanvulling op de door ons verzorgde trainingen is deze app een goede methode om optimaal resultaat te halen uit uw inspanningen. Met een veelzijdigheid aan mogelijkheden begeleiden wij u richting het optimale resultaat, zodat u sneller en bewuster uw (rijgerichte) doelen behaalt. 

 

 

Wat biedt de One Switch app?

Via de One Switch App kunnen wij u begeleiden aan de hand van persoonlijke (ruiter)sportspecifieke schema’s. Daarnaast bieden wij indien gewenst voedingsadvies op maat. Dit gebeurt op basis van feedback op een door u digitaal bijgehouden eetdagboek (middels de gekoppelde Food App). Op deze manier leert u kleine aanpassingen te doen in uw huidige eetpatroon, zodat een blijvende verandering beter gewaarborgd is.  

Unieke trainingsschema’s 

De trainingsschema’s zijn afgestemd op uw mogelijkheden en voorkeuren. Niemand krijgt exact hetzelfde schema. U kunt tussentijds altijd aangeven of u het schema prettig vindt of niet, zodat we het nog beter op uw wensen af kunnen stemmen. U krijgt maandelijks een nieuw schema, steeds een stukje uitdagender, zodat u vooruitgang blijft boeken. Tussentijds kunt u ons altijd om hulp vragen met uw schema via onze Whatsapp service. 

Persoonlijke begeleiding

Wij staan continu voor u klaar en u wordt gekoppeld aan maximaal twee contactpersonen waar u terecht kunt voor vragen en advies, via Whats’app of de priveberichtenfunctie in de app. Deze personen beschikken over alle eisen waar wij vinden dat een goede trainer aan moet voldoen, namelijk kennis, kunde en klantvriendelijkheid. Hij of zij neemt regelmatig contact met u op om te checken hoe uw voortgang is en of er pijnpuntjes zijn waar u tegenaan loopt. Op deze manier houden we onze werkwijze persoonlijk, ook wanneer u alleen voor online coaching gaat en niet voor daadwerkelijke Personal Training of groepstraining op locatie. 

Community

De One Switch App beschikt ook over een community en de mogelijkheid tot het vormen van besloten groepen, waarin u en uw team jullie ervaringen met elkaar kunnen delen. Ook kan er worden deelgenomen aan leuke persoonlijke uitdagingen, als team of individueel. Een goede stimulance voor de teamspirit!

De One Switch App is zoals u kunt lezen breed inzetbaar. Wij geloven in een persoonlijke benadering en een efficiënte aanpak, deze app sluit daar naadloos op aan. Daarnaast zijn wij van mening dat u voor het boeken van de beste resultaten, zowel op gebied van algehele fitheid als uw rijprestaties, minimaal 2 keer per week aan de slag moet zijn met uw fysieke vaardigheden. Ook voeding en rust vormen belangrijke pijlers in uw prestaties en u zult vast en zeker verbetering voelen wanneer u hier mee aan de slag gaat. Wij willen graag met u aan de slag, dus voelt u zich geroepen? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier. Aarzel niet en zet nu de stap naar nog mooiere prestaties!

Abonnementen

Wij bieden verschillende abonnementsvormen:

  • ·3 maanden abonnement: €127,- (i.p.v. €197,-) per maand, óf eenmalig €317,- (20% korting)

  • 6 maanden abonnement: €107,- (i.p.v. €177,-) per maand óf eenmalig €517,- (25% korting)

  • 12 maanden abonnement: €97,- (i.p.v. €127,-) per maand óf eenmalig €897,- (30% korting)

  • Intake en eerste voedingsanalyse: 79,95, wanneer u zich deze week inschrijft krijgt u deze van ons, dus start nu!   
  • Wanneer u zich nu inschrijft ontvang u ook nog eens 20 extra ruitervitaal trainingsschema’s om thuis of in uw lokale sportschool mee aan de slag te gaan!

U kunt uw lidmaatschap na afloop van de abonnementsperiode maandelijks opzeggen. 

Ruitervitaal met de One Switch App!!

Wij introduceren nu ons nieuwe online coaching middel om optimale resultaten te behalen op gebied van ruiterfitheid: de One Switch App!!

Drie gezonde ontbijtjes

Goed ontbijten is belangrijk, maar kan ook nog eens heel lekker zijn! Daarnaast voorkomt dit hongergevoel en snackdrang later op de dag. Wij geven je drie ideeën. 

Sport als hulpmiddel bij burn-out preventie

Iedereen weet het tegenwoordig wel, bewegen is goed voor een mens! Niet alleen talloze onderzoeken tonen dit aan, maar ook de ervaringen van mensen laten hen inzien dat hun gevoel van vitaliteit stijgt wanneer ze regelmatig bewegen.

Lage rugklachten; wat nu?

Lage rugpijn is een veel voorkomend probleem bij volwassenen. Waar komen deze vandaan vanuit fysiek oogpunt, waardoor ontstaan ze en wat kun je eraan doen?