Ruitervitaliteit Test One Switch

Test je vaardigheden met de Ruitervitaliteit Test!

One Switch is gespecialiseerd in het verzorgen van ruitersportspecifieke trainingen, zowel online via de One Switch App als in de vorm van Personal Training of groepstrainingen (op locatie bij de klant of bij ons in Rhenen). Naast deze vorm van regelmatige begeleiding, hebben wij nu ook een Ruitervitaliteit Test opgesteld om meetbaar te maken waar u staat in uw ruiterspecifieke vaardigheden. Deze test meet de vaardigheden die u nodig heeft voor een goede zit en daardoor een goede communicatie met uw paard, waaronder corestabiliteit, symmetrie in spiergroepen, een correcte houding, (spier)uithoudingsvermogen en balans. Ook meten wij uw lichaamssamenstelling en BMI, een paard kan namelijk het beste presteren wanneer de ruiter/amazone over optimale waarden beschikt.

Ruitervitaliteit Test in het kort:

  • Kennismaking
  • Invoeren gegevens in de One Switch App
  • Meet en weeg moment
  • Afname testen
  • Gegevens analyseren en evalueren
  • Persoonlijk trainingsschema opstellen op basis van de evaluatie en analyse
  • Dit alles voor maar 79 euro! 

 

Op basis van de testgegevens kunnen wij u adviseren welke oefeningen voor u geschikt zijn. Ook kunnen wij u helpen met een gezond eetpatroon om een goede lichaamssamenstelling te behalen en/of te behouden. Wij raden meestal aan om actief aan de slag te gaan met uw ruitervitaliteit, omdat er altijd wel puntjes zijn die verbeterd kunnen worden. Dit kan in de vorm van Personal Training bij ons of via de One Switch App. Wij gebruiken de testgegevens als leidraad voor de begeleiding die we u bieden en nemen vanzelfsprekend ook nog een intake af om een compleet beeld te krijgen van uw situatie en mogelijkheden. U krijgt van ons op basis van uw resultaten een persoonlijk trainingsschema in de One Switch App en toegang tot de app gedurende een maand. Wanneer u besluit actief aan de slag te gaan met uw ruitervitaliteit, raden wij u aan een follow-up test in te plannen om te bekijken of de vaardigheden waar u minder goed op scoorde verbeterd zijn. Dit kan een beloning zijn voor uw harde werk, maar houdt u ook scherp om altijd op zoek te blijven naar verbetering.

 

 U ontvangt van ons een digitaal rapport met de testgegevens zodat u hier altijd nog op terug kunt vallen wanneer u merkt dat u tekort komt in bepaalde vaardigheden tijdens het rijden. Ook kunt u het rapport bespreken met de persoon die uw eventuele rijlessen verzorgt of met u meekijkt tijdens het rijden. Deze persoon kan u dan coachen op de verbeterpunten, zodat u het maximale haalt uit uw trainingen te paard.

 

Bent u geïnteresseerd in een Ruitervitaliteit Test, dan kunt u gerust contact met ons opnemen via het contact formulier. De test vindt plaats bij ons op locatie in Rhenen. Daar beschikken we over alle apparatuur om de Ruitervitaliteit Test optimaal af te kunnen nemen. Kosten van de Ruitervitaliteit Test zijn eenmalig 79 euro. Bij de test krijgt u één maand toegang tot de One Switch App, inclusief een persoonlijk trainingsschema  Wanneer u besluit direct een follow-up test in de plannen, krijgt u op deze test 20% korting. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om ook hiervoor even contact met ons op te nemen. Dit kan ook telefonisch.

 

One Switch helpt u het beste uit uzelf en uw paard te halen!

 

Met sportieve groet,

 

Garry Abbas en Janneke den Otter

Zitten het nieuwe roken?

Zitten wordt momenteel "het nieuwe roken" genoemd en wordt daarmee bestempeld als een schadelijke gewoonte. wij zetten de gevolgen van zitten op de korte en lange termijn voor je op een rij.

Drie gezonde ontbijtjes

Goed ontbijten is belangrijk, maar kan ook nog eens heel lekker zijn! Daarnaast voorkomt dit hongergevoel en snackdrang later op de dag. Wij geven je drie ideeën. 

Case Entrea Onderwijs Nijmegen

19 april j.l. is One Switch in actie geweest binnen Entrea Nijmegen. Hier verzorgden we een weerbaarheidstraining gebaseerd op vertrouwen hebben in jezelf en je collega’s, het aangeven van grenzen en het vinden van balans tussen ontspannen en doorzetten. 

Factsheet ’slaap’

De drie pijlers voeding, beweging en rust vormen de basis voor mentaal en fysiek welzijn. Over voeding en beweging is bij veel mensen al het een en ander bekend. Daarom delen wij nu een aantal weetjes met jullie omtrent slaap en het belang van een goede nachtrust.