Janneke +31630805327 Garry +31611523888 De Brei 9, 4031 JE Ingen
INSTAGRAM

Waarom staltraining?

Wij bieden ook groepstrainingen aan voor medewerkers op stal, bijvoorbeeld stalruiters, grooms, administratief medewerkers, etc. Deze trainingen zijn gericht op het verbeteren van de vitaliteit van de medewerkers, evenals op het verbeteren van de ruiterspecifieke vaardigheden van ruiters. Afhankelijk van de deelnemers van de groep en hun doelstellingen en werkzaamheden stemmen wij onze trainingen daarop af. Naast het verbeteren van de fysieke fitheid van de medewerkers en ruiters is het ook goed voor de teambuilding van het stalteam.

Staltrainingen kunnen ook worden georganiseerd voor de klanten van de stal. Dit kan een unieke manier voor de stal zijn om zich te onderscheiden van anderen in het aanbod. Wij bieden ook de mogelijkheid om als stal zelf een trainer te laten opleiden tot Ruitervitaal Coach. Wij leiden de aangewezen persoon dan op tot volwaardige trainer, gespecialiseerd in ruiterspecifieke training, voedingsadvies voor de ruiter en persoonlijke begeleiding via de door ons ontworpen One Switch App. Voor meer informatie over de Ruitervitaal Coach opleiding verwijzen wij u door naar ons contactformulier.

Meer informatie

Ben je benieuwd naar onze werkwijze en of deze bij jou past? Vraag dan via het contactformulier of Whats’app een vrijblijvende proeftraining aan!