Janneke +31630805327 Garry +31611523888 De Brei 9, 4031 JE Ingen
INSTAGRAM

JANNEKE DEN OTTER

Ik ben 24 jaar. Mijn opleidingen (Pedagogische Wetenschappen, Personal Training, Gewichtsconsulent) en persoonlijke ervaringen hebben ervoor gezorgd dat ik zowel op fysiek als mentaal vlak de nodige kennis en kunde heb opgedaan om mensen op professioneel niveau in de paardensport verder te helpen.

Ik ben gecertificeerd Personal Trainer en BGN geregistreerd Gewichtsconsulent (gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering).
Mijn visie is dat mentale en fysieke fitheid sterk met elkaar verweven zijn en dat verbeteren van de één daarom ook zal leiden tot verbetering van de ander. Dat vind ik zo interessant en uitdagend aan mijn werk als Personal Trainer.

Mijn persoonlijke doel is om ieder individu een goed gevoel over zichzelf, zowel van binnen als van buiten, te geven. Ook haal ik voldoening uit het helpen bij persoonlijke verbetering van het individu. Ik werk graag met een uiteenlopend scala aan doelstelingen en dat past perfect bij ons aanbod!

Wij helpen zowel mensen met fysieke klachten, als mensen die gewoon lekker willen bewegen of juist een sportspecifieke doelstelling in de paardensport nastreven. Ik kijk er naar uit om u te helpen met uw persoonlijke doelstellingen! Samen staan we sterk!

trainer
trainer
trainer
trainer

GARRY ABBAS

Ik ben 33 jaar jong en ik ben gecertificeerd Personal Trainer met een berg ervaring in de sportwereld. Als topsport voetballer (Vitesse Arnhem en AGOVV Apeldoorn) heb ik ook veel uren gemaakt in de fitness. Dit heeft mij fysiek en mentaal heel sterk gemaakt, maar ook als sporter en als mens.

Na mijn topsportcarièrre wilde ik daarom Personal Trainer en Groepstrainer worden voor individuen, clubs en bedrijven/organisaties. Nu tien jaar verder heb ik mijzelf professioneel ontwikkeld in de paardensport!

Met samenwerkingen en opdrachten voor o.a. KNHS, Pavo, Dressuurstal van Baalen, Driessen Dressage, Lentiz College en Aeres etc. staan professionaliteit, plezier en doelen behalen bij mij erg hoog in het vaandel. Ik kijk uit naar een eerste training met u!

Cees Onink

Mijn naam is Cees Onink, 47 jaar, geboren en getogen in Rhenen. Ik woon er nog altijd met veel plezier.

In het dagelijkse leven ben ik als Freelance Projectmanager actief in de wereld van de Global Events zoals de Olympische Spelen of het WK voetbal.

One Switch en ik hebben elkaar voor het eerst getroffen in 2018 in de sportschool waar zij destijds als personal trainers actief waren.

Sindsdien opereer ik als klankbord en adviseur hoofdzakelijk achter de schermen en geniet van de energie en passie waarmee Garry en Janneke elke dag weer aan de slag gaan.

Erg trots op de realisatie van onze eigen locatie, onze opleiding, en de samenwerking met de KNHS. We hebben in korte tijd al veel bereikt maar onze ambities reiken verder.

Wij hebben er zin in!

Business Advisor
Business Advisor
trainer
trainer

Robin Ligua

Hallo allemaal!

Mijn naam is Robin Ligua, ik ben 20 jaar jong en woonachtig in Lienden! Mijn hobby’s zijn vooral sport (Fitness & Voetbal) en in gezelschap zijn met vrienden. Zelf ben ik al begonnen om mijn FitVak A te behalen! Mijn stage opdrachten zal ik gaan uitvoeren bij One Switch!

Na deze opleiding zal ik de Ruitervitaal Coach opleiding bij One Switch gaan volgen en wellicht in de toekomst verschillende werkzaamheden binnen One Switch gaan uitvoeren.

Tot snel!

Ons verhaal

01

One Switch meets paardensport!
Eind 2017 kwamen wij via onze fanatieke vriend Glasten Krapels in contact met Jacobine van Gijn ( Dressuurstal van Baalen). Zij nodigde ons uit voor een kennismaking en wilde graag wat extra’s doen op bewegingsvlak voor personeel en de talenten. Na bespreken van de mogelijkheden waren beide partijen enthousiast en werd de eerste training ingepland. Voor ons als One Switch een geweldige uitdaging om met zo’n hoogstaande organisatie samen te werken, niet alleen omdat kwaliteit vereist was, maar ook omdat er voor ons een compleet nieuwe wereld openging; die van de paardensport. Al gauw volgden andere ruiters en amazones het goede voorbeeld van Dressuurstal van Baalen. Het begin van een fantastisch nieuw avontuur! Nu gaan we het 3de jaar in bij deze toppers!