Janneke +31630805327 Garry +31611523888 De Brei 9, 4031 JE Ingen
INSTAGRAM
Image Alt

One Switch Member Card

One Switch Member Card

Met de One Switch Membercard krijg je niet alleen 10% korting op onze webshop producten en Personal Training, maar ook krijg je een jaar lang toegang tot onze One Switch App met daarin onder andere 50 ruitervitaal trainingsschema’s voor thuis. Daarnaast werken wij ook samen met hoogwaardige partners waar u ook een soortgelijke korting krijgt op vertoon van de membercard.

Een overzicht van onze partners (tot nu toe):

 • Derby rijlaarzen (10% korting op een paar rijlaarzen)Paarden sport is een serieuze bezigheid. Daar hoort goed materiaal van topkwaliteit bij en dan wil je ook nog eens goed voor de dag komen. Immers het oog wil ook wat. Bij Derby Riding Boots maken we rijlaarzen op maat voor elk been naar eigen wens. Alle rijlaarzen worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerd kalfs- en rundleer en bewerkt tot een perfecte pasvorm. 

   Iedereen heeft eigen ideeën over hoe de laars eruit moet zien. Ja dat is duur hoor ik je denken! Nee hoor, Derby levert altijd de beste kwaliteit tegen een prijs die te vergelijken is met een standaard rijlaars. Zeg nu zelf, wie wil er niet schitteren met een zelf ontworpen rijlaars. 

  Derby is een echt familiebedrijf uit Schaijk waar momenteel drie generaties actief zijn. In ons eigen schoenatelier met pasruimte werken we met uitsluitend goedopgeleide medewerkers. Al meer dan 51 jaar worden er op ambachtelijke wijze, met veel passie voor het vak, verschillende type rijlaarzen gemaakt. Alle laarzen worden uitsluitend op maat gemaakt waardoor het realiseren van jouw droomlaars in alle soorten en kleuren mogelijk is. Het is dan ook niet vreemd dat Derby laarzen zeer gewild zijn bij de veeleisende en modebewuste amazone.

  De showroom ligt boven de fabriek zodat je weet dat je een handgemaakt Nederlands product koopt. Wat je direct zal opvallen is de enorme hoeveelheid verschillende uitvoeringen aan laarzen die er in de showroom staan. De laarzen staan zuiver ter illustratie van wat er allemaal mogelijk is. Kleur? Het maakt niet uit we hebben het. Wil je een print of swarovski steentjes? Het kan allemaal. Zelfs het personaliseren van de laars met naam of foto behoort tot de mogelijkheid. Maar voordat we hier aan beginnen, worden onderbenen,kuiten en voeten op verschillende plaatsen opgemeten.

  Wil jij nu ook een paar handgemaakte rijlaarzen maak dan snel een afspraak bij Derby Riding Boots in Schaijk. De koffie staat klaar en je zal absolute de show stelen tijdens je volgende rit.

www.derby.nl

 • Welfare Horse & Care (10% korting op alle producten)

Welfare Horse & Care heeft een mooie uitgebreide collectie artikelen die jou en jouw paard op elk facet kunnen helpen en voorzien van het beste. Van Bodembedekking tot kleding van Equiline en PS of Sweden! Neem gerust een kijkje op de website of op onze social media. Wij zien u graag in onze winkel!

www.welfarehorse.weebly.com

 • RNH Fotografie (10% korting op een 100,- fotografie pakket)Welkom bij RNH Fotografie! 

  Mijn naam is Rosalin Nieuwendijk, 21 jaar en woonachtig in Arnhem. Zelf ben ik al enige tijd actief in de Paardenbranche. Na de middelbare school heb ik de opleiding hippische onderneming afgerond. Ondertussen ben ik al op meerdere stallen actief geweest. 

  Fotografie is altijd al een hobby van mij geweest en daarom besloot ik in de zomer van 2018 mij te gaan richten op professionele fotografie. Wil jij een te gekke shoot met jouw paard/paarden? Neem dan een kijkje op mijn website! http://www.rnhfotografie.nl/?page_id=38

 • DS Zadelservice (10% korting op een consult)PASSEND VOOR PAARD ÉN RUITER

  Pasvorm, ontspanning en balans zijn de sleutelwoorden als het gaat om een passend zadel. Niet alleen voor het paard, maar zeker net zo belangrijk voor de ruiter. Een zadel op een paard, zonder gewicht van de ruiter, zal nauwelijks problemen opleveren. Het is het gewicht van de ruiter op het zadel dat zorgt voor druk op de paardenrug. Daarbij is het zo dat niemand symmetrisch is. Wij als mensen niet, maar ook het paard niet. Ook dit heeft zijn uitwerking op het paard, het zadel en op de ruiter (denk aan rugklachten na het rijden). Dat het zadel bij het paard past is belangrijk, maar dat het zadel bij de ruiter past is daarom minstens zo belangrijk! Wanneer de pasvorm goed is, kan de ruiter ontspannen zitten, kan het paard gaan ontspannen en in balans komen. De basis voor iedere combinatie op welk niveau dan ook. Daarom begin ik bij een zadelpasconsult altijd met screening van de ruiter en wordt daarna het paard bekeken.

  HET CONSULT

  Een zadelpasconsult bestaat uit de volgende stappen:

  • screening van de ruiter; waarbij o.a. wordt gekeken naar a-symmetrieen in het lichaam, de stand van het bekken, de lengte van de benen en de stand van de zitbeenknobbels.
  • screening van het paard; waarbij o.a. wordt gekeken naar de bespiering, de bouw, asymetrieen in het lichaam en waarbij de maten voor het zadel worden gemeten.
  • rijden; een zadel kan niet worden aangemeten zonder het paard en de ruiter in beweging te hebben gezien.
  • zadeladvies; wat kan bestaan uit aanpassen van het huidige zadel of het aanmeten van een nieuw of tweedehands zadel.

  Duur van een zadelpasconsult: ca 1,5 tot 2 uur.

  Maak hier jouw afspraak! https://www.dsleatherwork.nl/index.php/zadelconsult

We werken hard om ons netwerk van partners verder uit te breiden, dus houd ons in de gaten! Met deze leuke kortingen heb je de aanschaf van onze Membercard binnen no-time terugverdiend én stimuleren we je om lekker in beweging te komen en blijven, dus waar wacht je nog op!

ADD COMMENT