Presteren als nooit tevoren als ruiter!

"En toen haalde de ambitieuze ruiter de beste resultaten ooit met haar paard..."

Ergens in een stal in Nederland, is een toegewijde ruiter met dromen van nationale kampioenschappen of een fijne buitenrit waar je mega van kunt genieten. Zijn/Haar partner op deze reis is een prachtig, maar energiek paard dat net zoveel discipline en training vereist als de ruiter zelf. 

Ondanks hun harde werk en passie, stuit de ruiter op een onzichtbare barrière: haar fysieke beperkingen in kracht en uithoudingsvermogen houden de ruiter en het paard af van hun ware potentieel.

Terwijl de ruiter zoekt naar oplossingen, ontdekt deze via een inspirerende social media campagne een reeks online fitnessprogramma's specifiek ontworpen voor ruiters zoals de ambiteuze ruiter. Deze programma's, gecreëerd door een expert in ruitervitaliteit met jarenlange ervaring, beloven niet alleen de fysieke conditie te verbeteren, maar ook de mentale weerbaarheid te versterken.

Geraakt door de getuigenissen van andere ruiters en de empathische benadering van de experts, besluit de ruiter zich in te schrijven. De ruiter wordt verwelkomd met een duidelijk plan: beginnen met het 8-weekse buikspierprogramma om haar core te versterken, gevolgd door het 10-weekse trainingsprogramma voor algehele fitness, en ten slotte de serie van 20 workouts van 15 minuten voor dagen waarop tijd schaars is.

Met elke week die voorbijgaat, voelt de ruiter de veranderingen. De ruiters core wordt sterker, waardoor de ruiter een betere balans en stabiliteit op het paard vindt. Het uithoudingsvermogen tijdens lange trainingssessies verbetert, en de korte, intensieve workouts bieden de ambitieuze ruiter de flexibiliteit om consistent te trainen, zelfs op de allerdrukste dagen.

Na maanden van toewijding en hard werk, in combinatie met de fijne en resultaatgerichtte online trainingsprogramma's voor ruiters, bereikt deze groeiende ruiter al haar doelen. Op het nationale kampioenschap levert de ambitieuze goed voorbereide ruiter met het paard een ongekende prestatie, hun synchroniciteit en elegantie een bewijs van hun verbeterde fysieke en mentale connectie. Hun succes is niet alleen een persoonlijke overwinning maar wordt ook een bron van inspiratie voor andere ruiters die hun eigen uitdagingen tegenkomen.

null

Deze ambitieuze ruiter die mensen inspireert en motiveert jouw voorbeeld te volgen ben jij! Toch? 

Wat deze ruiter kan, kun jij ook...

Blijf concurrentie voor en behaal echt aanzienlijk betere resultaten zoals de ambitieuze ruiter in het verhaal:


  • In korte tijd behaal jij echte resultaten zichtbaar te paard
  • Verhoog jouw scores te paard door meer gefocust en scherper te zijn op wedstrijd
  • Verbeter je houding en stabiliteit direct voor aanzienlijk betere aansturing t.o.v. andere ruiters
  • Word minder gestresst en gespannen voor wedstrijden omdat je meer energie en focus hebt (mega voordeel)
  • Duizenden ruiters maken al gebruik van onze programma's (loop niet meer achter maar floreer!)
  • Start vandaag nog en geniet van je nieuwe jij als ruiter!

Ruiters die al werken met de online programma's zeggen dit:

"Ik raad iedere ruiter en amazone aan om ook met One Switch op deze manier met hun eigen fitheid om te gaan"
Ruitervitaal met Marlies van Baalen
Marlies van Baalen - Olympisch Amazone
"Wat het voor mij zo fijn maakt om met het online programma van One Switch te werken, is dat het zo laagdrempelig is. En merk ik zelfs na een week al verschil!"
Sanne van den Berg - Eventing Amazone
"Wat mij betreft een echte aanrader voor ruiters van ieder niveau!”
Ruitervitaal Trainingen met Imke Bartels
Imke Bartels -Olympisch Amazone

Kies het pakket bij jouw doelstelling en ga ervoor!

8 weeks buikspierprogramma ruiters nu 9,97!

Met het buikspierprogramma worden je diagonalen gelijker in je aansturing en kracht. Dit zorgt voor verfijndere communicatie te paard en hiermee bereik je nog meer harmonie! 

10 weeks trainingsprogramma ruiters nu 9,97!

Met het 10 weeks trainingsprogramma behaal jij ongekende resultaten op het gebied van balans, kracht en uithoudingsvermogen. Dit helpt jou direct meer uit je trainingsuren te paard te halen voor meer winstpunten tijdens competities! 

20 trainingen van 15 minuten voor ruiters nu 17,-!

Wij horen veel te vaak ik heb geen tijd om mijn paard een fitte en scherpe ruiter te geven. Zo horen wij het :) Vanaf nu niet meer. 20 specifieke trainingen voor ruiters van 15 minuten! Start vandaag nog en maak jezelf en je paard blij met ongekende resultaten!

Nog meer blije ruiters!

"De online trainingsprogramma’s om buiten de trainingen om mee aan de slag te gaan zijn ideaal en goed te doen naast mijn reguliere trainingen te paard."
One Switch Ruitervitaal
Renate van Uytert - Dressuur Amazone
"Ik train nu zo'n 5 maanden bij Garry van One Switch en de online trainingprogramma's. Sinds mijn eerste trainingen merk ik zowel fysiek als mentaal verschil."
Ruitervitaal Trainingen met Karina
Karina van Bruggen - Van Bruggen Sporthorses
"Direct na de eerste training voelde ik me al bevestigd dankzij hun positieve manier van trainen. Een training met One Switch is zoveel meer dan alleen een beetje sporten."
Ruitervitaal met Agnes
Agnes van Rijswijk -Winrij Dressage