Janneke +31630805327 Garry +31611523888 De Brei 9, 4031 JE Ingen
INSTAGRAM

One Switch Masterclass Ruitervitaliteit

Nieuw!! Nu ook bij u op locatie!

Paardensport is een teamsport en de ruiter mag daarin niet achterblijven. Daarom hebben wij een korte cursus ontwikkeld om ruiters meer lichaamsbewustzijn en -controle en meer inzicht in een verantwoorde leefstijl te geven.

De cursus gaat in op ruiterspecifieke vaardigheden en hoe deze te trainen, voeding en veelvoorkomende problemen bij ruiters. Ook leren we deelnemers hoe zij de ruiterspecifieke vaardigheden kunt testen en analyseren en een trainingsschema op kunt stellen om aan de verbeterpunten te werken. Met deze Ruitervitaliteitscursus krijgen zij dus nuttige handvatten toegereikt waarmee ze zichzelf en andere ruiters fysiek sterker en bewuster kunnen maken.

De cursus bestaat uit zowel theorie als praktijk, zodat de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden gebracht. Deelnemers krijgen daarnaast ook nog eens 3 maanden toegang tot de One Switch trainingsapp. Aan het einde van de cursus volgt een kennistoets. Na succesvolle afronding van deze toets ontvangen deelnemers een certificaat waarmee ze 35 instructeurs-licentiepunten kunnen aanvragen bij de KNHS. Kortom, een mooi compleet pakket om bekend te raken met het begrip ruitervitaliteit en hierin ook echt stappen te zetten voor jezelf en het paardrijden.

Kort overzicht van de inhoud:
– Ruiterspecifieke vaardigheden
– Ruitervitaal Test
– Houdingsanalyse
– Basis anatomie
– Basistips voeding
– Veelvoorkomende klachten bij ruiters
– Beginselen van trainingsopbouw
– Ruitervitaliteit in de praktijk
– Certificaat

Wilt u een verschil maken voor uw leden, medewerkers, klanten én paarden? Organiseer dan een Ruitervitaliteit cursusdag binnen uw manege of stal! Hiermee maakt u een belangrijke eerste stap naar een paardensport met vitalere ruiters die weten wat zij moeten doen om hun lichaam goed aan te sturen en harmonieus samen te werken met het paard. Draag bij aan een duurzame paardensport!

Nu tijdelijk €95,- per persoon (normaliter €129,-), met een minimale deelname van 8 personen.

Deze cursus is ook online te volgen in uw eigen tijd en tempo via onze online leeromgeving

Interesse of benieuwd hoe de cursus in zijn werk gaat? Neem gerust contact met ons op!

Let op! Deze cursus leidt je niet op tot Ruitervitaal Coach. Wil je gediplomeerd Ruitervitaal Coach worden, dan verwijzen we je door naar onze Ruitervitaal Coach opleiding.