Janneke +31630805327 Garry +31611523888 De Brei 9, 4031 JE Ingen
INSTAGRAM

Voedingspatroon

Uit onze ervaringen is gebleken dat ruiters vaak moeite hebben met het aanhouden van een gestructureerd voedingspatroon dat voldoende energie geeft om alle dagelijkse bezigheden met voldoende focus en energie vol te kunnen houden. Daarom hebben wij onze eigen supplementenlijn ontwikkeld die aansluit op de behoeften van de ruiter, op en naast het paard.
Voor de ruiter die vaak en intensief rijdt hebben we een Recovery Shake ontwikkeld om aan de benodigde eiwitinname te komen (1,8 gram/kg lichaamsgewicht). In combinatie met magnesium zorgt deze shake voor sneller herstel van de spieren en betere prikkeloverdracht. Ook in geval van blessures kan de Recovery Shake bijdragen aan een spoediger herstel.

Voedingsstoffen

Voor de ruiter met tijdgebrek of de ruiter die moeite heeft om alle voedingsstoffen binnen te krijgen hebben wij de Smart Shake ontwikkeld. Deze shake bevat alle benodigde vitaminen en mineralen, vezels en eiwitten en draagt dan ook bij aan het behalen van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voedingsstoffen. Dit is voor de ruiter essentieel om voldoende focus en energie te behouden en een goede weerstand op te bouwen. De Smart Shake kan ook ondersteuning bieden bij gewichtsverlies, vervang dan bijvoorbeeld de lunch of het ontbijt voor een shake. Ook voor mensen die moeite hebben met ontbijten kan de Smart Shake een prettig hulpmiddel zijn.

Omega 3

Om te waarborgen dat alle voedingsstoffen uit onze producten goed kunnen worden opgenomen in de lichaamscellen, is Omega 3 essentieel. Deze vetzuren houden de celwanden soepel, zodat voedingsstoffen makkelijker kunnen worden opgenomen. Het grootste deel van de Nederlanders eet onvoldoende wildgevangen vette vis en komt dus niet aan de aanbevolen hoeveelheid Omega 3 die dus zo belangrijk is. Een tekort aan Omega 3 kan uiteindelijk zelfs leiden tot hart- en vaatziekten, oogafwijkingen en verminderde hersenfuncties (tekorten zijn zelfs in verband gebracht met Alzheimer, depressie en gedragsproblemen bij kinderen). Onderschat dit supersupplement dan ook niet! Wij raden iedereen aan om Omega 3 als aanvulling op de andere supplementen te gebruiken om de werking en opname van voedingsstoffen te waarborgen.