Janneke +31630805327 Garry +31611523888 De Brei 9, 4031 JE Ingen
INSTAGRAM

We zijn erg trots op de samenwerking met onderstaande partners.
Wilt u ook partner worden van One Switch? Klik dan hier en neem contact met ons op!

KNHS:
Verdien 35 licentiepunten na het behalen van de opleiding!
www.knhs.nl

Wij zijn trots dat wij officieel partner zijn van de KNHS. Samen zien wij het belang van de vitaliteit van zowel paard als ruiter en hier doen wij dan ook alles aan om dit uit te dragen! Weten jullie dat je 35 licentiepunten krijgt als je module 1,2,3 van de Ruitervitaal Coach Opleiding hebt volbracht?

DS Zadelservice:
10% korting op consult
www.dsleatherwork.nl 

PASSEND VOOR PAARD ÉN RUITER

Pasvorm, ontspanning en balans zijn de sleutelwoorden als het gaat om een passend zadel. Niet alleen voor het paard, maar zeker net zo belangrijk voor de ruiter. Een zadel op een paard, zonder gewicht van de ruiter, zal nauwelijks problemen opleveren. Het is het gewicht van de ruiter op het zadel dat zorgt voor druk op de paardenrug. Daarbij is het zo dat niemand symmetrisch is. Wij als mensen niet, maar ook het paard niet. Ook dit heeft zijn uitwerking op het paard, het zadel en op de ruiter (denk aan rugklachten na het rijden). Dat het zadel bij het paard past is belangrijk, maar dat het zadel bij de ruiter past is daarom minstens zo belangrijk! Wanneer de pasvorm goed is, kan de ruiter ontspannen zitten, kan het paard gaan ontspannen en in balans komen. De basis voor iedere combinatie op welk niveau dan ook. Daarom begin ik bij een zadelpasconsult altijd met screening van de ruiter en wordt daarna het paard bekeken.

Derby riding boots:
10% korting op paar rijlaarzen
www.derby.nl

Derby Rijlaarzen 

(geeft 10% korting op jouw aankoop op vertoon van jouw Member Card)

Onze lederen laarzen zijn jouw second skin: handgemaakt en van tуpkwaliteit. Derby Rijlaarzen heeft immers al meer dan 51 jaar ervaring en vakmanschap op het gebied van paard rijlaarzen, als geen ander weten wij hoe belangrijk het is dat jouw rijlaarzen lekker zitten en comfortabel lopen.

ZELF ONTWORPEN LAARZEN VAN DERBY

Bij het zoeken naar rijlaarzen zijn comfort, kwaliteit en slijtvast belangrijke aspecten om naar te zoeken, en ons assortiment heeft het allemaal. Bij Derby maken we onze producten op maat voor elk been naar eigen wens. Wij bieden u hoge- en korte laarzen dat geschikt past voor zowel volwassenen als kinderen. Onderscheid jezelf daarom met een paar top laarzen van Derby met een persoonlijke of opvallende styling.

RNH Photography:
10% korting op een fotografie pakket
www.rnhfotografie.nl

Welkom bij RNH Fotografie! 

Mijn naam is Rosalin Nieuwendijk, 21 jaar en woonachtig in Arnhem. Zelf ben ik al enige tijd actief in de Paardenbranche. Na de middelbare school heb ik de opleiding hippische onderneming afgerond. Ondertussen ben ik al op meerdere stallen actief geweest. 

Fotografie is altijd al een hobby van mij geweest en daarom besloot ik in de zomer van 2018 mij te gaan richten op professionele fotografie. Wil jij een te gekke shoot met jouw paard/paarden?

Cavalor:
www.cavalor.com

Beatmatch:
10% korting op consult

Wij helpen jullie digitaal te worden tot in de kern. Hoe? Door digitaal en content centraal in de organisatie te zetten. Bestaande en nieuwe elementen zoals techniek, gebruikerservaring, content, analyse en digitale marketing moeten perfect bij elkaar aansluiten. Met onze ervaring op die vlakken gaan we samen met jou op zoek naar die perfect mix om zowel nu als in de toekomst jouw resultaten door het dak te laten gaanWij helpen jullie

www.beatmatch.nl

Sherwood:
5% Korting in de winkel
www.sherwoodforest.nl

Sherwood Forest is een exclusieve multi-brand store voor damesmode en herenmode. Al sinds 1988 verkopen wij prachtige designer merken zoals: Emporio Armani, EA7, Woolrich, Moose Knuckles, Nomansland, Hugo Boss, Antony Morato, Vanter en nog veel meer!

10% korting bij Proefgerichte Clinics van Marlon van Wissen:
www.marlonvanwissen.com

Hallo allemaal,

Ik ben een bevlogen dressuurtrainster, coach & jurylid t/m de Grand Prix. Tevens help ik (wedstrijd)ruiters door middel van proefgerichte en dressuurlessen optimaal te presteren!