Janneke +31630805327 Garry +31611523888 Radboudweg 3, 3911 BE Rhenen
INSTAGRAM
>
Image Alt

Ruitervitaal Locatie Midden-Nederland

Ruitervitaal Locatie Midden-Nederland

Ruiters en amazones steken onwijs veel tijd, energie en geld in het welzijn van hun paarden. Vaak hebben paarden een compleet team ter verzorging, waaronder hoefsmid, dierenarts, fysiotherapeut, osteopaat en ga zo maar door. Daarbij komt een uitergebreid pakket aan dagelijkse verzorging, waaronder voer, dagelijkse beweging en supplementen. Ook worden de beste trainers ingehuurd om ruiter/amazone en paard tot de optimale combinatie te maken. Van de paarden wordt een hoop arbeid en prestatie verwacht, evenals een bepaalde fysieke fitheid en uiterlijk. Als we dit alles opsommen is het eigenlijk bizar dat in veel gevallen door de ruiter of amazone niet net zoveel aandacht wordt besteed aan diens eigen fysieke fitheid. 

One Switch heeft haar eigen locatie in Rhenen. Wij verzorgen (sportspecifieke) Personal Training en Groepstrainingen binnen de sportschool Trisport Rhenen.

Trisport Rhenen is een gezellige sportschool die over alle middelen beschikt die wij nodig hebben voor het verzorgen van een professionele en specialististische training. De sportschool wordt net als ons bedrijf geleid door twee ambitieuze mensen, Peter en Lenneke Feukkink. Ook zij willen zichzelf en hun bedrijf constant verbeteren, dus zal de sportschool in het voorjaar ook nog eens een grote make-over ondergaan. Hier zijn wij als One Switch natuurlijk heel blij mee, want onze klanten verdienen het beste! Wij bieden u onze expertise op gebied van fitness en ruitervitaliteit, de sportschool fasciliteert een fijne omgeving om in te trainen. Naast de apparatuur en trainingsruimte beschikt de sportschool ook over douchefaciliteiten, zonnebank, sauna en een ontvangstruimte waar u na de training nog even kunt ontspannen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Voeding is van groot belang voor (top)sporters. Prestaties te paard kunnen wel degelijk worden beïnvloed door wat de ruiter/amazone (vooraf) eet. Paardrijden betekent vaak niet alleen het rijden zelf, maar ook zwaardere werkzaamheden. Daarvoor is brandstof nodig, het liefst met trage koolhydraten (volkoren producten/groenten) en eiwitten voor herstel (zuivel, mager vlees, vis, noten, peulvruchten). Ook (onverzadigde, plantaardige) vetten mogen niet ontbreken. Voor het leveren van prestaties is het raadzaam om koolhydraten te nemen, na afloop zijn eiwitten belangrijker voor het herstel.

ADD COMMENT