Janneke +31630805327 Garry +31611523888 De Brei 9, 4031 JE Ingen
INSTAGRAM
Image Alt

One Switch Zeeland

One Switch Zeeland

Met trots kondigen wij aan dat wij naast onze eigen locatie in Ingen nu ook een locatie hebben geopend in Zeeland!

Deze locatie zal volledig worden gerund door Bianca Dekker, een gediplomeerd Ruitervitaal Coach die bij ons de Ruitervitaal Coach opleiding heeft gedaan. Wij waren van begin af aan gecharmeerd van het enthousiasme en de discipline waarmee zij zich in de opleiding heeft vastgebeten en zagen het dan ook als een mooie kans om met haar in gesprek te gaan over het openen van een nieuwe locatie in Zuid-Nederland.

Nieuwe kansen
Met de opening van deze nieuwe locatie kunnen ook mensen uit deze regio en uit België bij een One Switch locatie terecht voor het ontvangen van ruiterspecifieke trainingen en coaching.

Veelzijdige begeleiding
Ruiters en amazones kunnen bij Bianca terecht voor een breed scala aan begeleiding, waaronder personal training, duo trainingen, groepstrainingen en voedingsadvies. Zij bieden hiervoor de volgende vormen aan:

  • Personal training
  • Groepstraining
  • Duo training
  • Balance Coach training

Daarnaast zal Bianca zich ook gaan richten op workshops voor ruiters in de kinderschoenen, gericht op een verantwoorde leefstijl en doelgerichte oefeningen om van jongs af aan met meer houdingsbewustzijn en gevoel te leren paardrijden.

Wil je meer weten over deze nieuwe locatie en hun aanbod? Volg hen dan op social media!

 

ADD COMMENT