Business Coaching Paardensport

In 6 weken naar jouw Droom Business en leven!

Voor ondernemers die veel meer uit hun bedrijf willen halen in de Paardensport!


Eerste ondernemers starten vanaf 1 juni 2024!

Wil jij meer klanten, meer omzet, minder onkosten en meer uren overhouden voor wat jij het allerliefste doet in je leven?

Je weet niet hoe

Je wilt wel meer klanten en omzet maar je weet niet hoe en laat staan waar te beginnen...

Je wilt meer eigen tijd

Je bedrijf met plezier en rust in je hoofd runnen i.p.v. overal achteraan rennen. Meer vrijheid voor de leuke dingen ervaren vind je belangrijk.

Groeien!

Hoe maak jij jouw bedrijf completer en succesvoller? Vanuit de basis die je al hebt staan gaan wij samen je bedrijf uitbreiden.

Garry is erg enthousiast en open in zijn begeleiding. Hij stelt kritische vragen en ondersteunt goed door tussendoor te vragen hoe het gaat. Ik raad de business coaching zeker aan als je verder wilt komen met je bedrijf in de paardenwereld. Garry helpt je jouw bedrijf op de kaart te zetten en geeft laagdrempelige en goed toepasbare tips. Aanrader dus!
Sharon Mersman - Fit and Ride

Over een paar weken kun jij je eigen advertenties maken, je bedrijf conversie gericht inrichten, klanten binnenhalen, kosten besparen en je droomleven opbouwen...

Weet je niet hoe jij met je bedrijf nieuwe klanten binnenhaalt of hoe je je bedrijf kunt uitbreiden? Dan is dit project voor jou!

Wat als ik je vertel dat jij zelf alles al in je hebt om als ondernemer floreren en je droomleven te bewerkstelligen! Wij helpen jou met een boost om je bedrijf vorm te geven, klanten naar je toe te trekken, je agenda perfect in te richten en plezier te hebben in ondernemen en minder tijdsdruk en stress te ervaren.


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Wij hebben alle fouten al voor je gemaakt, daar hoef jij niet doorheen.

Garry Abbas, Oprichter One Switch

Hallo, ik ben Garry! Een aantal jaar geleden zat ik in precies dezelfde situatie als jij. Ik had last van ongeduld, prikkelbaarheid, door de bomen het bos niet meer zien en van mij creativiteit was weinig over in het bedrijf. Door veel verkeerde samenwerkingen, te dure marketingbureau's en waardeloze beloftes van organisaties en ondernemingen was ik al mijn energie en mega veel geld kwijt! Ik besloot toen ik weer wat energie terug begon te krijgen dat ik mensen met dezelfde motivatie en energie zou gaan helpen als One Switch precies is geworden wat ik voor ogen had. Dat is nu!

Niks vind ik bijna leuker dan het verbeteren van iemands passie en geluk... Ik hou ervan als mensen 100% kunnen doen waar ze van houden en waar ze van dromen! Vaak is dat de onderneming succesvoller maken voor een bepaald doel of visie. En als ik iets ben dan is het creatief en energiek!

Voor One Switch ben ik gaan leren adverteren, klanten werven, websites verbeteren voor meer conversies, email marketing, efficienter maken van je tijd en resultaat. 

Dit kun jij ook! Als zzp'er of klein bedrijf heb je helemaal geen dure extra's nodig! Ik leer het je graag! Met een op maat gemaakt programma voor jou gaan wij aan de slag om je bedrijf te maken zoals jij het in je hoofd hebt!


Wat gaan wij doen in 6 weken:

Analyse van je bedrijf

Waar sta je nu? Hoe is je ideaal beeld van je bedrijf? En wat staat er in je weg om het te bereiken? 

Implementatie van verbeterpunten

Na de analyse gaan we samen aan de slag om jouw bedrijf vorm te geven en te laten groeien!

One Switch Promo's

Wij zullen jouw als ondernemer in het traject ook presenteren via al onze kanalen.

Ruitervitaal met Agnes

Ik heb Garry om hulp gevraagd, omdat ik merkte dat m’n bedrijf nog niet liep zoals ik wilde dat het liep. Na het eerste gesprek kwamen er al direct hele mooie en motiverende ideeën omhoog en kon ik zelfs direct al aan de slag! Naast nieuwe inzichten hoe ik klanten kan aantrekken, helpt ie ook op het gebied van social media!


Omdat hij al enorm veel uren gemaakt heeft daarin, weet ie alle ins and outs en die deelt ie maar al te graag! Garry merkte tijdens onze gesprekken, dat ik nog niet helemaal lekker liep met het goed indelen van m’n dagen. In de paardensport is veel onregelmatig, maar hij heeft mij doen inzien dat ik veel effectiever en met resultaat aan de slag kon!

Agnes van Rijswijk

Jouw reis naar meer succes in je bedrijf en leven start met...

1. De juiste mindset

Beheers jij je kostbare tijd en ben je volledig gefocust op je prioriteiten? Of ben je alleen maar overal achteraan het rennen om de eindjes aan elkaar aan het knopen? Werk efficient en vanuit jouw visie en hou je daaraan vast! 

2. Focus op groei en ontwikkeling

Als jij je je focust op het plaatje die jij voor ogen hebt zie je de kansen sneller om je bedrijf te laten groeien en daardoor je succes! Als ondernemer ben je ook nooit uitgeleerd en blijf je je ontwikkelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden die je nodig hebt in je business.

3. Jezelf laten zien

Je kunt je website en social media prachtig hebben ingericht maar als niemand het ziet heb je er helemaal niks aan. In dit project leer ik je je zichtbaarheid te vergroten op een succesvolle manier die vaak ook conversie opleverd. Want ook met alleen websitebezoekers en likes word niemand rijk als niemand wat koopt.

4. Volgen van je ware passie

Ze zeggen vaak als je van je passie je werk hebt gemaakt is het geen werk. Dat klopt helemaal! Vaak ben je in dit specifieke werkvlak dan ook specialist. Dit is de mooiste stap om door te ontwikkelen en te laten zien aan al jouw nieuwe toekomstige klanten! Nu kom je dichter bij je doel!
Normale prijs: 1497,00 EUR

Start 6 weken voor 797,-

In 6 weken naar jouw Droom Business

6 weken lang gaan wij aan de slag om jouw bedrijf succesvoller te maken. Ben jij klaar om alles uit jouw onderneming te halen?


Dit is wat je allemaal gaat doen:


 • Website inrichting
 • Social media uitingen
 • Give Aways maken voor je website
 • E-mail Marketing begrijpen
 • Bedrijfsanalyse en inzicht van het heden en doel naar de toekomst
 • Elke week online les! 
 • Les in het maken van advertenties (geen gesponsorde berichten) en klanten werving
 • Les in het gebruik van programma's die wij ook gebruiken voor effecienter werken
 • Les in het conversiegericht (verkoopgericht) denken en uitvoeren 
 • Opschalen en samenwerken met succes
 • Minder werk, meer omzet!
 • En optionele terugkom dag waarin wij de vorderingen van jullie ondernemingen zullen doorspreken! 


Alleen de eerste ondernemers starten voor 797,00!

Na het volgen van dit project weet je alles over... 

Klanten werven

Leer jezelf profileren op een sterke manier om meer klanten binnen te halen en je omzet hiermee te verhogen. Vergroot je zichtbaarheid hiermee online en offline!

Efficienter werken

Hou meer tijd en energie over voor de leuke en belangrijke dingen in het leven omdat je meer structuur hebt en controle over je agenda.

Omzet verhogen!

Leer op een creatieve en duidelijke manier omzet verhogen of projecten te bedenken die je grootschalig kunt uitrollen.
Garry is super enthousiast, en bij elke meeting zat hij vol ideeën. Hij kijkt ook echt verder als alleen het stukje klantenkring uitbreiden en je social media aanpakken. Hij verdiept zich echt in jou bedrijf, wat er bij jou past. En laat je echt goed nadenken wat wil je nu echt en hoe ziet jou ideaalplaatje eruit in de toekomst.


En het belangrijkste hoe wil en kan je dit bereiken. Hij heeft me hele fijne inzichten gegeven en net dat duwtje in de goede richting om uit mijn comfortzone te komen.
Angela Verhoeks

Plan hier je GRATIS adviesgesprek van 30 minuten!