Het platform voor Ambitieuze Ruiters!

Alles om jou als ruiter naar "the NEXT LEVEL" te brengen

5000+

Tevreden klanten!

2000+

Ruiters (live) getraind!

4500+

Academy klanten!

Geen houdingsproblemen meer!

Werk als een professional aan je core stability en je zit direct beter in balans in het zadel!

Verbeter direct je aansturing:

Hoe mooi zou het zijn als je sneller kunt reageren waardoor er minder miscommunicatie plaatsvindt?

Meer focus dan ooit tevoren!

Rustiger, geconcentreerder en daardoor veel zelfverzekerder als je de competitie ingaat!

Betere aansturing, meer Winstpunten!

Met een betere aansturing en meer focus naar meer winstpunten!

Groei in Niveau!

Meer winstpunten en meer energie in trainingen om nog beter te worden op competitie betekent groei in niveau als ruiter!

Welzijn van jouw paard(en)

Betere aansturing en vitaliteit als ruiter betekent natuurlijk ook gezondere en fittere paarden!

Welkom bij One Switch, waar we geloven dat paardrijden niet alleen een sport is, maar ook een levensstijl. Als jij een gepassioneerde ruiter bent die gezond en vitaal wilt zijn of blijven, dan is ons lidmaatschap perfect voor jou.

Als lid van One Switch krijg je toegang tot ons uitgebreide online academy en gratis app die jou kunnen helpen om jouw resultaten te paard te verbeteren en je gezondheid te optimaliseren. Onze leden genieten van exclusieve online programma's en cursussen die speciaal zijn ontwikkeld voor ruiters van alle niveaus.

Je krijgt ook toegang tot onze online community, waar je kunt praten met andere gepassioneerde ruiters en de nieuwste trends op het gebied van gezondheid en paardrijden kunt ontdekken.

Onze missie bij One Switch is om jou te helpen jouw doelen te bereiken en het beste uit jezelf te halen, zowel in het zadel als daarbuiten. Of je nu een beginner bent of een ervaren ruiter, ons lidmaatschap biedt een schat aan waardevolle informatie en ondersteuning die jouw passie voor paardrijden naar een hoger niveau kan tillen.

Word vandaag nog lid van One Switch en ontdek de voordelen van een gezonde en vitale levensstijl als gepassioneerde ruiter en geniet van nog betere resultaten te paard!

null

Zullen wij jou direct helpen naar BETERE PRESTATIES te paard?

Sinds 2017 hebben wij al duizenden ruiters getraind naar een verbeterde communicatie, meer balans, verbeterde aansturing, verbeterde houding, zelfvertrouwen en meer winstpunten en nieuwe niveau's uiteindelijk! 


Garry en Janneke hebben mij geholpen om mijn fysieke fitheid weer op peil te krijgen, en mijn souplesse, houdingsbewustzijn, uithoudingsvermogen en coördinatie naar een nog hoger niveau te tillen. De testresultaten van het NOC-NSF lieten dit ook zien.
Ruitervitaal met Marlies van Baalen
Marlies van Baalen - Olympisch Amazone

Ook maak ik gebruik van het online trainingsprogramma om buiten de wekelijkse trainingen samen om ook in vorm te blijven.


Ik kies dan een workout uit die past bij mijn energie niveau, want de workouts bouwen op in niveau. Ook de mobiliteitsroutine vind ik prettig om te doen rondom een wedstrijd of wanneer ik wat vermoeid ben. Janneke doet de workouts allemaal voor dus je kunt je verstand op nul zetten en lekker meedoen. Kortom, One Switch helpt mij om lekker in mijn vel te blijven zitten en elke dag bezig te kunnen zijn met mijn passie. 


Wat mij betreft een echte aanrader voor ruiters van ieder niveau!”

Ruitervitaal Trainingen met Imke Bartels
Imke Bartels - Olympisch Amazone 

Ik vind de samenwerking met One Switch dan ook erg prettig.


Ook hun online trainingsprogramma’s om buiten de trainingen om mee aan de slag te gaan zijn ideaal en goed te doen naast mijn reguliere trainingen te paard.


Ik zou dan ook iedereen aanraden om hiermee aan de slag te gaan. Ongeacht op welk niveau je rijdt, je kunt altijd winst behalen op gebied van je eigen fitheid en daardoor ook beter presteren te paard. Win-win dus!”

One Switch Ruitervitaal
Renate van Uytert -Top Amazone

In korte tijd snel naar resultaat...


Bijna elke ruiter wil graag beter en meer gefocust te paard te presteren. Dat is bijna een gegeven. In onze online academy hebben wij alle belangrijke aspecten voor jou klaargezet die onze  Olympsiche Ruiters ook gebruiken!


Inhoud Jaarabonnement Pro:

 • Sterkere buikspieren met onze 8 weekse trainingsprogramma voor ruiters. (Hoe zou het zijn als jouw houding te paard verbeterd en dat je aansturing directer en minder twijfelachtig is?
 • 10 weekse succes programma voor ruiters (speciaal voor balans te paard een succesvollere aansturing
 • De Ruitervitaal Cursus leert jou als ruiter alles over je eigen houding, belangrijkste spiergroepen en nog veel meer!         Ook kun je aan de slag met de houdingsanalyse            (inclusief erkend certificaat en 35 licentiepunten)
 • De One Switch is ook toegankelijk met de Gratis App
 • En om jouw resultaten te paard te verzekeren komt er elke week een training online om jouw naar de beste versie van jezelf te laten worden!

DIRECT SUCCES

Jaarabonnement Pro

PRO

9,95
Per maand
 • 1 GRATIS Personal Training  bij One Switch
 • Toegang tot het 10 weekse trainingsprogramma
 • Toegang tot het 8 weekse core-stability programma
 • Toegang tot de Cursus Ruitervitaliteit inclusief erkend certificaat en 35 licentiepunten
 • Toegang tot elke nieuwe training van de week
 • Toegang tot de yoga trainingen voor ruiters
 • 20% Korting op personal training en 10% Korting op de Ruitervitaal Coach Opleiding
 • Toegang tot de One Switch Community
 • Toegang tot de gratis app

In een paar stappen naar betere prestaties en meer plezier te paard!

Samen met mijn tweelingzus heb ik het bedrijf Van Bruggen Horses. Ik leid zowel jonge als oudere paarden op en rijdt op dit moment ZZ-Zwaar.


Ik train nu zo'n 5 maanden bij Garry van One Switch en de online trainingprogramma's. Sinds mijn eerste trainingen merk ik zowel fysiek als mentaal verschil.

Ruitervitaal Trainingen met Karina
Karina van Bruggen - Van Bruggen Sporthorses
 Direct na de eerste training voelde ik me al bevestigd dankzij hun positieve manier van trainen.

Een training bij hun is zoveel meer dan alleen een beetje sporten. We zijn zowel bezig geweest met een stukje voeding, als natuurlijk ook met m’n mobiliteit, coördinatie, kracht en uithoudingsvermogen.
Ruitervitaal met Agnes
Agnes van Rijswijk -Winrij Dressage

Klaar voor de start?