One Switch opleidingen: Word Ruitervitaal Coach!

Word jij een TOP COACH in de PAARDENSPORT?

Het echte verschil maak jij voor ruiters met onze opleidingen! 

500+

Coaches opgeleid

Makkelijk

Online te volgen

300,- korting!

Mental Coach Opleiding

Ruitervitaal Coach Opleiding

Leer hoe jij jouw ruiter optimaal kan laten presteren te paard d.m.v. het verbeteren van het balans, stabiliteit, vitaliteit, houding en alles over het menselijk lichaam! Word Personal Trainer voor Ruiters! 

Mental Coach Ruiters

Onze opleiding mental coaching voor ruiters is speciaal ontworpen om jou de nodige kennis, vaardigheden en tools te bieden om succesvol te worden als een professionele mental coach in de paardensport. Verander het leven van jouw ruiters/klanten d.m.v. het oplossen van faalangst, stress, prestatiedruk, druk van buitenaf enz. Ben jij het verschil voor jouw klanten?

Mental Coach Kinderen

Help jonge ruiters meer zelfvertrouwen opbouwen en hun onzekerheid overwinnen. Zo kunnen jonge ruiters meer plezier en resultaat behalen te paard!

“Ik zal mij even voorstellen! Ik ben Martine, eigenaresse van een fokkerij en pensionstal samen met mijn man Ronald en 2 zoons. De liefde voor de paardensport heb ik al van jongs af aan meegekregen van mijn vader. 


Op de vraag hoe het mij is vergaan nadat ik de opleiding heb afgerond bij One Switch kan ik alleen maar enthousiast reageren. 

Referentie Ruitervitaal Coach Martine
Martine Goeman - Stal van der Helm

"Mijn naam is Agnes, sinds een klein jaartje gevestigd in het mooi Eesveen (Overijssel) met mijn bedrijf ‘Winrij Dressage’. 


Ik ben enige maanden geleden begonnen aan de opleiding tot Ruitervitaal Coach en dit bevalt echt super goed! De opleiding is volledig gericht op de paardensport en toch heel breed.

Ruitervitaal met Agnes
Agnes van Rijswijk - Winrij Dressage

“Toen ik op een advertentie van One switch stuitte kon ik het niet laten en schreef ik me meteen in voor de opleiding tot ruitervitaal coach.


Tijdens de opleiding heb ik ontzettend veel geleerd, gelachen en gesport. Ik wou niks liever meer dan andere ruiters ook gaan helpen en ondersteunen op hun weg naar de optimale ruiter vitaliteit.


Ruitervitaal met Michelle
Michelle van der Geest - Vitaal te Paard