Meer kennis en specialisatie met onze OPLEIDINGEN

Wil jij ruiters betere ruiters maken? 

450+

klanten opgeleid

10+

Start data per jaar

1000,- korting!

Met het STAP BUDGET!

Ruitervitaal Coach Opleiding

Als Ruitervitaal Coach word je opgeleid in coachingstechnieken en -vaardigheden specifiek gericht op de paardensport. Je leert hoe je ruiters kunt ondersteunen bij het verbeteren van hun mentale en fysieke welzijn, prestaties en communicatie met hun paarden.

Cursussen

Op onze online academy hebben wij cursussen over ruitervitaliteit en mindset om je prestaties direct te verbeteren te paard. Ook zijn deze cursussen korter en goedkoper dan de hele opleiding. 

Leuk voor de ambitieuze ruiter.

“Ik zal mij even voorstellen! Ik ben Martine, eigenaresse van een fokkerij en pensionstal samen met mijn man Ronald en 2 zoons. De liefde voor de paardensport heb ik al van jongs af aan meegekregen van mijn vader. 


Op de vraag hoe het mij is vergaan nadat ik de opleiding heb afgerond bij One Switch kan ik alleen maar enthousiast reageren. 

Referentie Ruitervitaal Coach Martine
Martine Goeman - Stal van der Helm

"Mijn naam is Agnes, sinds een klein jaartje gevestigd in het mooi Eesveen (Overijssel) met mijn bedrijf ‘Winrij Dressage’. 


Ik ben enige maanden geleden begonnen aan de opleiding tot Ruitervitaal Coach en dit bevalt echt super goed! De opleiding is volledig gericht op de paardensport en toch heel breed.

Ruitervitaal met Agnes
Agnes van Rijswijk - Winrij Dressage

“Toen ik op een advertentie van One switch stuitte kon ik het niet laten en schreef ik me meteen in voor de opleiding tot ruitervitaal coach.


Tijdens de opleiding heb ik ontzettend veel geleerd, gelachen en gesport. Ik wou niks liever meer dan andere ruiters ook gaan helpen en ondersteunen op hun weg naar de optimale ruiter vitaliteit.


Ruitervitaal met Michelle
Michelle van der Geest - Vitaal te Paard