One Switch: De beste ruitervitaal training voor ruiters

Versla concurrentie met Ruiter Personal Training!

Wij helpen jouw naar meer balans, stabiliteit en een verbeterde houding te paard.

5000+

Tevreden Klanten (online en offline)

2000+

Ruiters (live) Getraind

4500+

Online Academy Klanten

Verbeter je Ruitervaardigheden met Onze Personal Training

Welkom bij onze exclusieve personal training voor ruiters! Bij ons krijg je toegang tot de expertise die Olympische ruiters helpt om hun prestaties te verbeteren. Of je nu een doorgewinterde ruiter bent of net begint, onze programma's zijn ontworpen om jouw vaardigheden te optimaliseren en je prestaties naar een hoger niveau te tillen.

Nu kun je profiteren van een unieke kans: onze proeftraining is beschikbaar voor slechts €24,97 in plaats van €74,95. Dit is een beperkte aanbieding, dus grijp je kans om professionele begeleiding te krijgen tegen een onverslaanbare prijs. Bereid je voor om jezelf te transformeren en je doelen te overtreffen met onze deskundige trainers aan je zijde.

Schrijf je vandaag nog in en ontdek de voordelen van personal training voor ruiters bij ons!

Wat het voor mij zo fijn maakt om met het online programma van One Switch te werken, is dat het zo laagdrempelig is. En merk ik zelfs na een week al verschil! Het verbaasde mij dat mijn lichaam na 3/4 keer een workout al zoveel was bijgekomen in uithoudingsvermogen en kracht. En dat motiveerde mij enorm! 


Dit alles heeft ook in mijn rijden voor verandering gezorgd. De combinatie van bewust zijn, sterker worden en uithoudingsvermogen hebben dus zeker een effect op mijn rijvaardigheid en mijn paard!

Sanne van den berg

Wij zijn ook de trotse trainers van onder meer:

One Switch Ruitervitaal

“De trainingen met One Switch zijn afwisselend en goed afgestemd op mijn weekplanning en energieniveau"

Renate van Uytert
74,95
€ 24,97

Wil je het een keer proberen?

Probeer nu Personal training voor 1 uur om te kijken of dit aansluit bij je doelen en verwachtingen. Of wil je gewoon een keer een ijzersterke analyse en tips meekrijgen om je doelen te behalen? Nu tijdelijk voor 24,97! 

Ruitervitaliteit helpt je een evenwicht bereiken tussen het lichaam en de geest om direct betere prestaties te bewerkstelligen.

Ruitervitaal Trainingen met Imke Bartels
One Switch komt sinds september 2021 bij ons op stal om training te geven aan mijzelf en een aantal van onze klanten. Dat is tot nu toe altijd goed bevallen. Ze houden rekening met de weekplanning en het energieniveau van de deelnemers en stemmen de training daarop af.


Wat mij betreft een echte aanrader voor ruiters van ieder niveau!

-Imke Bartels-

Behapbaar, op maat, plezier, resultaat gericht, ruiter specifiek, toegankelijk.


One Switch is er voor jouw!

Ruitervitaal met Marlies van Baalen

Garry en Janneke hebben mij geholpen om mijn fysieke fitheid weer op peil te krijgen, en mijn souplesse, houdingsbewustzijn, uithoudingsvermogen en coördinatie naar een nog hoger niveau te tillen. De testresultaten van het NOC-NSF lieten dit ook zien.


Ik raad iedere ruiter en amazone aan om ook op deze manier met hun eigen fitheid om te gaan, want wanneer we onze paarden als atleten behandelen, kunnen wij zelf natuurlijk niet achterblijven!

-Marlies van Baalen-

Waarom Marlies van Baalen aan

haar Ruitervitaliteit werkt? Zie video :)

Pakketprijzen Personal Training:

10 x PT

749,-
€ 649,-
10 x trainen

20 x PT

€ 1399,-
€ 1299,-
20 x trainen (meest gekozen)

30 x PT

€ 1899,-
€ 1699,-
30 x trainen