One Switch: De beste ruitervitaal training voor ruiters

Direct succes met Ruiter Personal Training!

Wij helpen jouw naar meer balans, stabiliteit en een verbeterde houding te paard.

5000+

Tevreden Klanten

2000+

Ruiters (live) Getraind

4500+

Online Academy Klanten

Verbeter je Ruitervaardigheden met Onze Personal Training

Ben jij een gepassioneerde ruiter die droomt van een sterke, evenwichtige en effectieve rijstijl? Laat ons je helpen je doelen te bereiken met onze op maat gemaakte Personal Training voor Ruiters!


Bij One Switch begrijpen we als geen ander de unieke uitdagingen en behoeften van ruiters. Hier zijn enkele overtuigende redenen waarom jij, als ruiter, zou moeten kiezen voor onze Personal Training:

  1. Expertise in Ruiterfitness: Onze trainers zijn gespecialiseerd in ruiterfitness en begrijpen de specifieke eisen van de sport. Ze hebben de kennis en ervaring om jou te begeleiden bij het bereiken van jouw doelen in de ruitersport.

  2. Maatwerk voor Jou: Geen twee ruiters zijn hetzelfde, daarom bieden we op maat gemaakte trainingsprogramma's die aansluiten bij jouw niveau, doelen en behoeften. Of je nu een beginnende ruiter bent of op hoog niveau concurreert, we passen ons aan om je te helpen slagen.

  3. Rijtechnische Verbeteringen: Onze training gaat verder dan alleen fitness. We werken aan je zit, balans en lichaamsbewustzijn, waardoor je een nog betere ruiter wordt en een diepere connectie met je paard ontwikkelt.

  4. Voorkom en Behandel Blessures: Ruiters zijn vatbaar voor specifieke blessures, maar met onze begeleiding kun je blessures voorkomen en, indien nodig, herstellen. We werken aan het versterken van de juiste spiergroepen en het verbeteren van je lichaamshouding om blessures te minimaliseren.

  5. Vertrouwen en Zelfverzekerdheid: Door middel van gerichte training en positieve feedback zul je meer zelfvertrouwen ontwikkelen in het zadel. Je zult je sterker en competenter voelen bij het omgaan met verschillende paarden en rijomstandigheden.

  6. Meetbare Resultaten: We zijn vastbesloten om meetbare resultaten te behalen. Of je nu streeft naar betere prestaties in de ring, een comfortabelere rijervaring, of simpelweg een gezondere levensstijl, we volgen je vooruitgang nauwkeurig om ervoor te zorgen dat je je doelen bereikt.

  7. Kies voor Personal Training bij One Switch en ontdek hoe we jou kunnen helpen je ruitervaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Bereid je voor op een spannende reis naar zelfverbetering, een sterker lichaam en een diepere liefde voor de ruitersport. Schrijf je vandaag nog in en ervaar het verschil! 

Wij zijn de trotse trainers van onder meer:

One Switch Ruitervitaal

“De trainingen met One Switch zijn afwisselend en goed afgestemd op mijn weekplanning en energieniveau"

Renate van Uytert
74,95
€ 39,95,-

Wil je het een keer proberen?

Probeer nu Personal training voor 1 uur om te kijken of dit aansluit bij je doelen en verwachtingen. Of wil je gewoon een keer een ijzersterke analyse en tips meekrijgen om je doelen te behalen? Nu tijdelijk voor 39,95! 

Ruitervitaliteit helpt je een evenwicht bereiken tussen het lichaam en de geest om direct betere prestaties te bewerkstelligen.

Ruitervitaal Trainingen met Imke Bartels
One Switch komt sinds september 2021 bij ons op stal om training te geven aan mijzelf en een aantal van onze klanten. Dat is tot nu toe altijd goed bevallen. Ze houden rekening met de weekplanning en het energieniveau van de deelnemers en stemmen de training daarop af.


Wat mij betreft een echte aanrader voor ruiters van ieder niveau!

-Imke Bartels-

Behapbaar, op maat, plezier, resultaat gericht, ruiter specifiek, toegankelijk.


One Switch is er voor jouw!

Ruitervitaal met Marlies van Baalen

Garry en Janneke hebben mij geholpen om mijn fysieke fitheid weer op peil te krijgen, en mijn souplesse, houdingsbewustzijn, uithoudingsvermogen en coördinatie naar een nog hoger niveau te tillen. De testresultaten van het NOC-NSF lieten dit ook zien.


Ik raad iedere ruiter en amazone aan om ook op deze manier met hun eigen fitheid om te gaan, want wanneer we onze paarden als atleten behandelen, kunnen wij zelf natuurlijk niet achterblijven!

-Marlies van Baalen-

Waarom Marlies van Baalen aan

haar Ruitervitaliteit werkt? Zie video :)

Pakketprijzen Personal Training:

10 x PT

749,-
€ 649,-
10 x trainen

20 x PT

€ 1399,-
€ 1199,-
20 x trainen (meest gekozen)

30 x PT

€ 1899,-
€ 1599,-
30 x trainen