Contact

Meer weten over onze ruitervitaal diensten?

Wij komen graag vrijblijvend vertellen over onze ruitervitaal dienstverlening. Iedere organisatie en persoon is uniek en heeft aparte behoeften. Wij komen langs om aan te horen wat uw stal al doet en waar verbetering mogelijk is. Samen stellen we een gepersonaliseerd plan op. We hebben verschillende pakketten waar u uit kunt kiezen.  

Bent u particulier? Ook dan plannen we graag een kennismaking in, zodat u weet wie u voor zich heeft. Wij zijn met twee Personal Trainers, elk met een andere persoonlijkheid en benadering. Een klik is erg belangrijk en tijdens de kennismaking en eventuele proeftraining kunt u ervaren of u zich prettig voelt bij de gekozen trainer. Naderhand maken we samen een plan van aanpak. Voor de ruiter en amazone stellen we ruitersportspecifieke trainingsschema’s op, zodat zowel de algehele fitheid als de ruiterspecifieke vaardigheden verbeteren. Zowel Personal Training, groepstraining als ruitervitaal  online coaching is mogelijk. Ook hebben wij de specifieke Ruitervitaal Test opgesteld om te meten waar u staat in uw ruiterspecifieke vaardigheden. 

Vul hieronder het formulier in wanneer u meer informatie wilt over bovengenoemde diensten, of een afspraak wilt maken voor een kennismaking. Dit kan zowel bij u op locatie als bij ons in Rhenen.  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarnaast zijn wij ook altijd telefonisch bereikbaar via Whatsapp!

Janneke
+31630805327

Via WhatsApp zijn wij ook bereikbaar!

     

Garry
+31611523888

Via WhatsApp zijn wij ook bereikbaar!

Radboudweg 3, 3911 BE Rhenen | kvk nummer: 69362912 | Iban: NL96INGB0007918245

 

Vul het formulier in dan nemen we contact op

 

* verplicht in te vullen