Word jij de held van jouw ruiters?

"En toen behaalde de ambitieuze coach de beste resultaten ooit met haar ruiters..."

Welkom bij de toonaangevende Ruitervitaal Coach Opleiding en Mental Coach Opleidingen, waar we de sleutel bieden tot succes voor ruiters van alle niveaus.

In de opwindende wereld van de paardensport is het essentieel om niet alleen fysiek, maar ook mentaal op je best te zijn. Onze uitgebreide opleidingen zijn ontworpen om ruiters te helpen hun volledige potentieel te bereiken en hun prestaties naar nieuwe hoogten te tillen.

Of je nu een ervaren ruiter bent die worstelt met wedstrijdspanning, of een ambitieuze ondernemer die zijn diensten wil uitbreiden, onze opleidingen bieden de perfecte mix van praktische tools en diepgaande kennis om je doelen te bereiken in de paardensport met je ruiters of voor jezelf!

Onze opleidingen worden geleid door deskundige coaches met jarenlange ervaring in de paardensport en mentale coaching. Ze bieden ondersteuning om ervoor te zorgen dat elke ruiter/ondernemer/coach het maximale uit de opleiding haalt.

Kies vandaag nog voor onze Ruitervitaal Coach Opleiding en/of Mental Coach Opleidingen en investeer in je toekomst in de paardensport. Bereid je voor op een transformatieve reis die niet alleen je eigen leven zal veranderen, maar ook dat van de paarden en ruiters waarmee je werkt. Schrijf je nu in en zet de eerste stap naar een succesvolle en vervullende carrière in de paardensport.

null

Deze ambitieuze paardenmensen die mensen inspireert en motiveert jouw voorbeeld te volgen ben jij! Toch? 

Wat deze inspirerende paardenmensen kunnen, kun jij ook...

Blijf concurrentie voor en behaal echt aanzienlijk betere resultaten zoals de ambitieuze ondernemers/coaches in het verhaal:


  • Behaal jij echte resultaten zichtbaar te paard voor je klanten?
  • Verhoog jij daadwerkelijk scores te paard door klanten meer gefocust en scherper te krijgen op wedstrijd?
  • Verbeter houding en stabiliteit direct voor aanzienlijk betere aansturing t.o.v. andere ruiters voor jouw klanten
  • Zorg voor minder stress en spanning voor wedstrijden omdat klanten dan meer energie en focus hebben (mega voordeel)
  • Honderden coaches zijn al opgeleid maken al gebruik van innoverende kennis voor succes van hun klanten (loop niet meer achter maar floreer als coach/ondernemer!)
  • Start vandaag nog en geniet binnenkort van je nieuwe status als TOP coach

Coaches die al de opleidingen hebben gevolgd zeggen dit:

"Op de vraag hoe het mij is vergaan nadat ik de opleiding heb afgerond bij One Switch kan ik alleen maar enthousiast reageren. Ik train nu gemiddeld 14 ruiters per week extra."
Referentie Ruitervitaal Coach Martine
Martine Goeman - Hippisch Ondernemer
"Ik ben enige maanden geleden begonnen aan de opleiding tot Ruitervitaal Coach en dit bevalt echt super goed! De opleiding is volledig gericht op de paardensport en toch heel breed."
Ruitervitaal met Agnes
Agnes van Rijswijk - Hippisch Ondernemer
"k wou niks liever meer dan andere ruiters ook gaan helpen en ondersteunen op hun weg naar de optimale ruiter vitaliteit. ”
Ruitervitaal met Michelle
Michelle van der Geest - Hippisch Ondernemer

Kies de opleiding die bij jouw klanten past en ga ervoor!

Ruitervitaal Coach Opleiding

Leer hoe jij jouw ruiter optimaal kan laten presteren te paard d.m.v. het verbeteren van het balans, stabiliteit, vitaliteit, houding en alles over het menselijk lichaam! Word Personal Trainer voor Ruiters! Elke dag kun jij starten en de opleiding volledig in je eigen tijd volgen en afronden!

Mental Coach voor Ruiters

Onze opleiding mental coaching voor ruiters is speciaal ontworpen om jou de nodige kennis, vaardigheden en tools te bieden om succesvol te worden als een professionele mental coach in de paardensport. Verander het leven van jouw ruiters/klanten d.m.v. het oplossen van faalangst, stress, prestatiedruk, druk van buitenaf enz. Ben jij het verschil voor jouw klanten? Start 29 Mei! 

Mental Coach voor (jonge) ruiters

Help jonge ruiters meer zelfvertrouwen opbouwen en hun onzekerheid overwinnen. Zo kunnen jonge ruiters meer plezier en resultaat behalen te paard! Schrijf je in voor 19 april! 

Nog meer blije coaches/ondernemers!

"Ik zie bij mijn klanten dat ik al praktische toepassingen kan implementeren tijdens de trainingen die ruiter en paard gelijk beter laat functioneren voor meer rendement in de trainingen die ik als coach verzorg! "
Ruitervitaal met Agnes
Agnes van Rijswijk - Afgestudeerd Mental Coach
"Mental coaching voor ruiters is echt een mooie opleiding om te volgen. Waarin je niet alleen jezelf verder ontwikkelt maar ook anderen kunt helpen.


Janneke en Garry zijn super gedreven mensen welke tijdens de gehele opleiding en daarna voor je klaar staan, ik ben hen heel dankbaar voor alle inzet tijdens mijn opleiding en ik weet echt niet of ik nog wel een parcours in was gegaan als ik deze opleiding niet tegen het lijf was gelopen, ik denk dat ik het misschien wel voor gezien had gehouden met alle frustraties van dien…


Het heeft mij zo weer terug in mijn kracht gezet waardoor ik weer durf te rijden!"

Ruitervitaal Trainingen met Karina
Conchita Swinkels - Afgestudeerd Mental Coach