Word jij de held van jouw ruiters?

"En toen behaalde de ambitieuze coach de beste resultaten ooit met haar ruiters..."

In de wereld van de paardensport, waar de band tussen ruiter en paard het hart vormt van elke prestatie, liggen unieke uitdagingen op de loer. Van de zenuwslopende spanning voor wedstrijden tot de stille strijd tegen faalangst, iedere ruiter kent het gevoel van staan op de grens tussen droom en daad. Maar wat als u de sleutel kon bieden om deze barrières te doorbreken?

Maak kennis met Emma en Lars, twee personages wiens verhalen resoneren met de hartslag van onze gemeenschap. Emma, een talentvolle ruiter, worstelde met wedstrijdspanning en faalangst, waardoor haar vermogen om te presteren en haar relatie met haar paard Max onder druk stonden. Aan de andere kant stond Lars, een ambitieuze ondernemer en coach in de hippische sector, die zocht naar manieren om zijn bedrijf te innoveren en zijn klanten een nog professionelere benadering van training te bieden.

Beiden vonden hun antwoord in de Ruitervitaal Coach Opleiding en Mental Coach Opleidingen in de Paardensport. Deze erkende opleidingen boden niet alleen de tools en technieken om mentale barrières te overwinnen, maar ook de kennis om een diepgaande impact te maken op de fysieke en emotionele welzijn van zowel paarden als ruiters.

Voor Emma betekende dit een transformatie van angst naar zelfverzekerdheid, waardoor ze niet alleen haar eigen potentieel ontsloot, maar ook dat van Max. Samen bereikten ze nieuwe hoogten, met verbeterde prestaties en een onbreekbare band als resultaat inspireert en motiveert zij andere ruiters met haar eigen coachingsbedrijf in de paardensport.

Voor Lars opende het de deur naar innovatie en groei waardoor hij concurrentie ver voor blijft. Door het integreren van vitaliteitscoaching en mentale strategieën in zijn aanbod, versterkte hij zijn reputatie als een pionier in de sector, wat leidde tot meer klanten en erkenning.

Dit is uw kans om dezelfde transformatie te ondergaan. Of u nu een ruiter bent die zoekt naar overwinning op de wedstrijdspanning, of een coach/ondernemer die zijn dienstenaanbod wilt uitbreiden en verdiepen; onze opleidingen zijn de brug naar uw succes en die van uw ruiters.

Door te kiezen voor onze Ruitervitaal en Mental Coach Opleidingen, investeert u niet alleen in uw professionele ontwikkeling, maar ook in het creëren van een blijvende impact op de paardensportgemeenschap. Stap vandaag nog in en begin aan de reis die niet alleen uw toekomst zal transformeren, maar ook die van de paarden en ruiters waarmee u werkt.

null

Deze ambitieuze paardenmensen die mensen inspireert en motiveert jouw voorbeeld te volgen ben jij! Toch? 

Wat deze inspirerende paardenmensen kunnen, kun jij ook...

Blijf concurrentie voor en behaal echt aanzienlijk betere resultaten zoals de ambitieuze ondernemers/coaches in het verhaal:


  • Behaal jij echte resultaten zichtbaar te paard voor je klanten?
  • Verhoog jij daadwerkelijk scores te paard door klanten meer gefocust en scherper te krijgen op wedstrijd?
  • Verbeter houding en stabiliteit direct voor aanzienlijk betere aansturing t.o.v. andere ruiters voor jouw klanten
  • Zorg voor minder stress en spanning voor wedstrijden omdat klanten dan meer energie en focus hebben (mega voordeel)
  • Honderden coaches zijn al opgeleid maken al gebruik van innoverende kennis voor succes van hun klanten (loop niet meer achter maar floreer als coach/ondernemer!)
  • Start vandaag nog en geniet binnenkort van je nieuwe status als TOP coach

Coaches die al de opleidingen hebben gevolgd zeggen dit:

"Op de vraag hoe het mij is vergaan nadat ik de opleiding heb afgerond bij One Switch kan ik alleen maar enthousiast reageren. Ik train nu gemiddeld 14 ruiters per week extra."
Referentie Ruitervitaal Coach Martine
Martine Goeman - Hippisch Ondernemer
"Ik ben enige maanden geleden begonnen aan de opleiding tot Ruitervitaal Coach en dit bevalt echt super goed! De opleiding is volledig gericht op de paardensport en toch heel breed."
Ruitervitaal met Agnes
Agnes van Rijswijk - Hippisch Ondernemer
"k wou niks liever meer dan andere ruiters ook gaan helpen en ondersteunen op hun weg naar de optimale ruiter vitaliteit. ”
Ruitervitaal met Michelle
Michelle van der Geest - Hippisch Ondernemer

Kies de opleiding die bij jouw klanten past en ga ervoor!

Ruitervitaal Coach Opleiding

Leer hoe jij jouw ruiter optimaal kan laten presteren te paard d.m.v. het verbeteren van het balans, stabiliteit, vitaliteit, houding en alles over het menselijk lichaam! Word Personal Trainer voor Ruiters! Elke dag kun jij starten en de opleiding volledig in je eigen tijd volgen en afronden!

Mental Coach voor Ruiters

Onze opleiding mental coaching voor ruiters is speciaal ontworpen om jou de nodige kennis, vaardigheden en tools te bieden om succesvol te worden als een professionele mental coach in de paardensport. Verander het leven van jouw ruiters/klanten d.m.v. het oplossen van faalangst, stress, prestatiedruk, druk van buitenaf enz. Ben jij het verschil voor jouw klanten? Start 5 april! 

Mental Coach voor (jonge) ruiters

Help jonge ruiters meer zelfvertrouwen opbouwen en hun onzekerheid overwinnen. Zo kunnen jonge ruiters meer plezier en resultaat behalen te paard! Schrijf je in voor 19 april! 

Nog meer blije coaches/ondernemers!

"Ik zie bij mijn klanten dat ik al praktische toepassingen kan implementeren tijdens de trainingen die ruiter en paard gelijk beter laat functioneren voor meer rendement in de trainingen die ik als coach verzorg! "
Ruitervitaal met Agnes
Agnes van Rijswijk - Afgestudeerd Mental Coach
"Mental coaching voor ruiters is echt een mooie opleiding om te volgen. Waarin je niet alleen jezelf verder ontwikkelt maar ook anderen kunt helpen.


Janneke en Garry zijn super gedreven mensen welke tijdens de gehele opleiding en daarna voor je klaar staan, ik ben hen heel dankbaar voor alle inzet tijdens mijn opleiding en ik weet echt niet of ik nog wel een parcours in was gegaan als ik deze opleiding niet tegen het lijf was gelopen, ik denk dat ik het misschien wel voor gezien had gehouden met alle frustraties van dien…


Het heeft mij zo weer terug in mijn kracht gezet waardoor ik weer durf te rijden!"

Ruitervitaal Trainingen met Karina
Conchita Swinkels - Afgestudeerd Mental Coach