Project presteren met plezier te paard

Project Presteren met Plezier

Voor topprestaties te paard met een glimlach! 

Meer focus

Niet snel meer afgeleid maar 100% focus kunnen hebben op wat je echt wilt

Minder spanning

Zeg gedag tegen faalangst, stress, wedstrijdspanning en druk van buitenaf

Ruitervitaal met Marlies van Baalen

Meer Resultaat!

Meer focus en minder spanning betekent meer resultaat te paard! 

10+

jaar ervaring

300+

ruiters geholpen naar succes

Online

coaching mogelijk

Welkom bij Project Presteren met Plezier – Waar Jouw Paardensportdromen Werkelijkheid Worden

Ben jij een ambitieuze ruiter die droomt van topprestaties, maar ook de waarde van mentale veerkracht en het behoud van plezier in de sport erkent? Je staat niet alleen. De reis naar de top is zowel fysiek als mentaal veeleisend, en de druk van competitie kan zwaar wegen. Maar wat als je een manier zou vinden om deze uitdagingen te overwinnen, met een glimlach op je gezicht?

Bij Project Presteren met Plezier begrijpen we de complexiteit van jouw passie. Met onze jarenlange ervaring in de paardensport en een diepgaand begrip van zowel de mentale als fysieke training, zijn we hier om je te begeleiden op een reis naar succes. Ons programma is specifiek ontworpen om ambitieuze ruiters zoals jij te voorzien van de mentale gereedschappen en strategieën die nodig zijn om in de meest veeleisende omstandigheden uit te blinken.

We bieden meer dan alleen coaching; we bieden een partnerschap. Ons doel is om je te helpen mentale veerkracht te bouwen, je focus te verscherpen, en een winnaarsmentaliteit te cultiveren die je in staat stelt elke hindernis met vertrouwen en vastberadenheid te overwinnen. Dit alles terwijl je het plezier in de sport behoudt of terugvindt.

Neem nu de regie in handen over je toekomst in de paardensport. Sluit je aan bij Project Presteren met Plezier en begin aan je reis naar mentale kracht en topresultaten. Meld je vandaag nog aan en ontdek hoe je, ongeacht de druk, met een onwrikbaar vertrouwen en een blijvende passie voor de sport kunt excelleren. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om deel uit te maken van een persoonlijke reis die niet alleen streeft naar succes, maar ook de liefde voor de sport koestert.

Stel je een toekomst voor waarin je niet alleen excelleert in je sport, maar dit ook doet met een onuitwisbare glimlach. Waar je elke uitdaging aangaat met een robuust zelfvertrouwen en een passie die door niets gedoofd kan worden. Bij Project Presteren met Plezier is dit niet slechts een droom, maar een haalbare werkelijkheid.

Neem vandaag nog de eerste stap naar een toekomst vol succes, zelfvertrouwen, en plezier in de paardensport. Jouw reis naar de top, gevuld met plezier en prestaties, begint hier.

Interview met Marlies Van Baalen over Mentale Uitdagingen bij (jonge) Ruiters...

Waarom Mental Coaching jou brengt wat je nodig hebt! 

Renate van Schayk

Amazone

Blije klant

Ik rijd recreatief maar dat maakt voor zowel Janneke als Garry niet uit. Zij weten je te prikkelen en uit te dagen om steeds een betere versie van jezelf te worden. Zowel mentaal als fysiek.

De baas zijn over je emoties en lichaam tijdens het rijden...

Ruitervitaal met Marlies van Baalen

Wat levert het jouw op? 

  • Zeg vaarwel tegen angst, druk,  stress en wedstrijdspanning waardoor jij met plezier en vertrouwen kunt presteren.
  • We richten ons op het finetunen van jouw mentale vaardigheden en strategieën voor op competitie, zodat jij kunt uitblinken op elk niveau.
  • Wij kijken verder dan alleen het rijden. Persoonlijke groei nemen wij direct in alles mee.
  • Verbeter je communicatie direct met je paard door je nieuw geleerde inzichten en skills.
  • Word de beste versie die je maar kunt zijn en verander je leven op en naast het paard!
  • Blijf jij dezelfde ruiter als nu of word jij de ruiter die jij altijd al wilde zijn?

De coaches die jouw niet alleen het succes gunnen maar ook helpen bereiken...

Janneke den Otter is een alleskunner wat betreft Ruitervitaliteit en mindset voor ruiters. Zij is niet alleen de eigenaresse van One Switch maar ook de ontwikkelaar van de opleidingen die wij aanbieden. Janneke heeft een achtergrond in pedagogische wetenschappen en helpt jou met veel geduld en passie naar het volgende niveau.

Janneke den Otter
Garry abbas is een bevlogen coach en ondernemer met veel ervaring op zak in de topsport als voetballer en het ondernemen. Garry doet er alles aan om jou op een plezierige en diepgaande manier jezelf beter te leren kennen en je door te ontwikkelen naar die killer mindset om jezelf naar de beste versie van jezelf te laten groeien.
Garry Abbas

Dit is wat wij bieden...

Persoonlijk ontwikkeling

Groei direct als ruiter met jouw nieuwe zelfbeeld en visie.

Prestatie gericht

Wanneer jij je beter voelt en energieker is je focus beter en behaal je sneller je gewenste resultaten.

Langere focus

Focus langer tijdens je trainingen en laat de rijkwaliteit hierdoor floreren tijdens je wedstrijden door betere voorbereiding

Coaching op maat

Geen enkele ruiter is hetzelfde. Wij kijken verder dan je voor mogelijk houdt en transformeren jouw tot de allerbeste versie van jezelf!

Nieuwe energie

Hoe zou jij je voelen wanneer je die gewenste nieuwe energie te pakken hebt om te pieken te paard? 
Ruitervitaal met Marlies van Baalen

Resultaat

Alles waar wij ons voor inzetten levert jou 100% resultaat en plezier op! Eerder stoppen wij niet!

Jij kunt elke dag een betere versie van jezelf zijn...

Nog meer blije klanten!

Zowel mijzelf als mijn paard hebben zoveel meer plezier en gemak met rijden. Ik ben ontzettend benieuwd waar de komende periode nog heen zal gaan, maar heb er alle vertrouwen in dat het alleen nog maar beter kan. Als ik zie wat in deze korte tijd al is veranderd, lijkt het alsof alles haalbaar is als je er maar 100% voor gaat. Dus op naar de komende tijd! Aldus Sanne van den Berg...

Ruitervitaal met Agnes
Ik vind het heel belangrijk om ruiters te helpen en mijzelf met mentale obstakels om prestaties te verbeteren van mijn klanten en voor mijzelf als coach. Daarom ben ik de opleiding tot mental coach in de paardensport gaan volgen en ik train mijzelf ook op fysiek en mentaal vlak bij One Switch. Aldus Agnes van Rijswijk...

Opties tot succes!

Brons

597,-

Eenmalig

- Uitgebreide intake

- 6 live coaching sessies

- Reflectie Werkboek

Meest Gekozen


Zilver

1397,-
Eenmalig

- Uitgebreide intake

- 12 live coaching sessies

- Reflectie Werkboek

- Mental Coach Opleiding


Goud

2497,-
Eenmalig

- Uitgebreide intake

- 24 live coaching sessies

- Reflectie Werkboek

- Mental Coach Opleiding

Nog meer blije ruiters! 

Mijn herstel verliep boven verwachting goed, als ik voor mijn ongeluk niet zo sterk was geweest op fysiek en mentaal vlak had dit wellicht een stuk langer geduurd en waren de Olympsiche Spelen misschien te vroeg gekomen.
Ruitervitaal met Marlies van Baalen
Marlies Van Baalen - Olympisch Amazone
Naast het volgen van de Mental Coach Opleiding voor ruiters helpt het mij als Amazone om sterker in mijn schoenen te staan en meer zelfvertrouwen te hebben.
Sanne Hoek - SH Eventing
Sinds mijn eerste trainingen merk ik gelijk verschil zowel fysiek als mentaal. One Switch helpt mij ook met het mentale aspect van ondernemen naast het paardrijden.
Ruitervitaal Trainingen met Karina
Karina van Bruggen - Van Bruggen Sporthorses