One Switch: De Ruitervitaliteit specialist!

Over One Switch

Vitale ruiters zorgen voor betere resultaten en blije paarden!

Missie

De missie van One Switch is om het welzijn, de gezondheid en de vitaliteit van paarden en ruiters te bevorderen. Wij streven ernaar om bij alle ruiters de vitaliteit te bevorderen, waarbij zowel de fysieke & mentale gezondheid van de ruiter in beschouwing worden genomen. Daarom hebben wij naast ons trainingsaanbod ook meerdere geaccrediteerde opleidingen ontwikkeld die weer andere enthousiaste paardenliefhebbers de juiste kennis bied om om deze beweging in gang te zetten. 


Team One Switch

Janneke den Otter

Eigenaar One Switch

Janneke is 27 jaar en een mega professional als het op vitaliteit aankomt! Janneke heeft Pedagogische Wetenschap gestuurd en is nu al vele jaren trainer/coach voor ruiters. Janneke is er voor jou als jij graag meer rust en in je lijf en hoofd wilt hebben. Zo maakt zij de weg helemaal vrij voor jou naar succes! Janneke is de ontwikkelaar en docent van de Ruitervitaal Coach Opleiding.


Neem gerust contact op met Janneke als jij klaar bent om jouw doelen te behalen!

Garry Abbas

Eigenaar One Switch

Garry is 36 jaar en is zeer ervaren in de wereld van sport. Als jonge jongen begonnen als topsporter en later hoe kan het ook anders al vele jaren werkzaam in de fitness!  Garry is een bevlogen, energieke en creatieve ondernemer die ook naast het verbeteren van ruiters en One Switch ook heel graag andere ondernemers helpt.


Neem gerust contact op met Garry als jij je vitaliteit wilt verbeteren of meer uit je onderneming wilt halen!

Ruitervitaal Coach opleiding

Als Ruitervitaal Coach word je getraind in coachingstechnieken en -vaardigheden specifiek gericht op de paardensport.

Je leert hoe je ruiters kunt ondersteunen bij het verbeteren van hun mentale en emotionele welzijn, prestaties en communicatie met hun paarden.

Dit kan je professionele ontwikkeling bevorderen en je helpen om een betere coach te worden.

1 op 1 Training

Personal training voor ruiters is een geweldige manier om je vaardigheden te verbeteren en je lichaam voor te bereiden op het paardrijden.

Een persoonlijke trainer kan je helpen bij het ontwikkelen van de juiste spierkracht en flexibiliteit om een betere houding en evenwicht op het paard te hebben.

Dit zorgt direct voor betere resultaten te paard!

Mental Coach Opleiding voor ruiters! Nieuw!

Onze opleiding mental coaching voor ruiters is speciaal ontworpen om jou de nodige kennis, vaardigheden en tools te bieden om succesvol te worden als een professionele mental coach in de paardensport.


Tijdens de opleiding leer je over de specifieke uitdagingen waarmee ruiters worden geconfronteerd en hoe je hen kunt helpen om te gaan met stress, angst, zelfvertrouwen, focus en andere mentale obstakels.

Mijn herstel verliep boven verwachting goed, als ik voor mijn ongeluk niet zo sterk was geweest op fysiek en mentaal vlak had dit wellicht een stuk langer geduurd en waren de Olympsiche Spelen misschien te vroeg gekomen.


Ik raad iedere ruiter en amazone aan om ook bij One Switch met hun eigen fitheid om te gaan, want wanneer we onze paarden als atleten behandelen, kunnen wij zelf natuurlijk niet achterblijven.

Ruitervitaal met Marlies van Baalen
Marlies van Baalen - Olympisch amazone

“One Switch komt sinds september 2021 bij ons op stal om training te geven aan mijzelf en een aantal van onze klanten. Dat is tot nu toe altijd goed bevallen. Ze houden rekening met de weekplanning en het energieniveau van de deelnemers en stemmen de training daarop af.


Wat mij betreft een echte aanrader voor ruiters van ieder niveau!”

Ruitervitaal Trainingen met Imke Bartels
Imke Bartels - Olympisch amazone

“De trainingen met One Switch zijn afwisselend en goed afgestemd op mijn weekplanning en energieniveau"

One Switch Ruitervitaal
Renate van Uytert - Top Amazone